Ποιοι θα είναι τελικά οι κινηματογραφικοί Queen;

ben-hardy-Joe-mazello-gwilym-lee
ΤΡΙΤΗ, 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

Ben Hardy, Joe Mazzello και Gwilym Lee θα συμπρωταγωνιστήσουν με τον Rami Malek στο «Bohemian Rhapsody».

Εδώ και λίγο καιρό έχει γίνει γνωστό πως ο Rami Malek θα ενσαρκώσει τον Freddy Mercury στο «Bohemian Rhapsody», όπως λέγεται η ταινία για τους Queen, αλλά δεν είχε γίνει γνωστό ποιοι θα παίξουν τους ρόλους των υπολοίπων μελών του συγκροτήματος. Ο σκηνοθέτης Brian Singer και η ομάδα της ταινίας φαίνεται να έχουν κατασταλάξει στους Ben Hardy, Joe Mazello και Gwilym Lee.

Reuters / Lucy Nicholson

Ο Rami Malek θα παίξει τον ρόλο του Freddy Mercury.

Πιο συγκεκριμένα ο Hardy θα παίξει τον ντράμερ των Queen Roger Taylor, ο Mazello τον μπασίστα John Deacon και o Lee τον βιρτουόζο κιθαρίστα Brian May. Το σενάριο της ταινίας θα φέρει την υπογραφή του Justin Haythe, ενώ οι May και Taylor θα εκτελούν χρέη παραγωγών και θα επιβλέψουν την μουσική επένδυση.

Τα γυρίσματα της ταινίας θα ξεκινήσουν τον Σεπτέμβριο, με την Fox να έχει προγραμματίσει την πρεμιέρα της ταινίας τον χειμώνα του 2018.

Η είδηση αποτελεί ένα σταθερό βήμα μπροστά, έχοντας αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα μέχρι στιγμής. Αρχικά ο ρόλος του Mercury είχε πάει στον Sacha Baron Cohen, όταν η Sony διαχειριζόταν ακόμα την παραγωγή, αλλά ο ηθοποιός αντικαταστάθηκε με τον Malek λόγω δημιουργικών διαφωνιών. Πλέον η Twentieth Century Fox βρίσκεται επικεφαλής της παραγωγής και ευελπιστεί πως η ταινία θα είναι έτοιμη για προβολή τα Χριστούγεννα του 2018. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον Σεπτέμβριο.