Νέες φήμες επανένωσης των Oasis

oasis Lawrence Watston
ΤΡΙΤΗ, 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

Αυτή τη φορά το reunion των αδελφών Gallagher «θα γίνει» στα εγκαίνια του Manchester Arena.

Παρά το γεγονός ότι οι Oasis έχουν διαλυθεί εδώ και οχτώ περίπου χρόνια, συχνά κυκλοφορούν φήμες για τον ενδεχόμενο μιας επανένωσης τους, αλλά μέχρι στιγμής έχουν αποδειχτεί ψευδείς. Οι ομηρικοί καυγάδες μεταξύ των βασικών συντελεστών των Oasis, των Noel και Liam Gallagher, δεν φαίνεται να επιτρέπουν κάτι τέτοιο άλλωστε.

Τελευταία πάντως άρχισαν να κυκλοφορούν νέες φήμες για μια επανένωση, αυτή την φορά στο πλαίσιο των εγκαινίων του Manchester Arena στις 9 Σεπτεμβρίου. Εκεί είχε σημειωθεί τρομοκρατική επίθεση τον Μάιο, στο τέλος της συναυλίας που έδινε η Ariana Grande. Μια ειδική φιλανθρωπική συναυλία έχει προγραμματιστεί για να γιορτάσει το γεγονός, στην οποία θα συμμετάσχουν οι Courteeners, Blossoms και ο Noel Gallagher, μεταξύ άλλων.

Ο έτερος αδελφός Gallagher, ο Liam, έσπευσε να εξηγήσει μέσω Twitter πως ο λόγος για τον οποίο δεν θα εμφανιστεί είναι επειδή ήδη έχει προγραμματίσει μια συναυλία στην Μαδρίτη της Ισπανίας την ίδια μέρα. Στην συνέχεια όμως άφησε να εννοηθεί πως μπορεί να εμφανιστεί στην συναυλία, λόγω της κοντινής απόστασης, δίνοντας έτσι τροφή στις νέες φήμες. Τι ώρα φεύγει άραγε η τελευταία πτήση από Μαδρίτη για Μάντσεστερ;

Reuters / Dave Hogan/One Love Manchester

Η φιλανθρωπική συναυλία «One Love Manchester» για τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης συγκέντρωσε πάνω από 2 εκατομμύρια λίρες.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Liam είχε ασκήσει έντονη κριτική στον αδελφό του επειδή δεν εμφανίστηκε στην φιλανθρωπική συναυλία «One Love Manchester» που διοργάνωσε η Grande τον περασμένο Ιούνιο. Ο Noel τότε δεν μπόρεσε να εμφανιστεί για τον ίδιο λόγο, λόγω προγραμματισμένης συναυλίας σε άλλη πόλη. Τα έσοδα της συναυλίας «We Are Manchester» που θα γίνει στις 9 Σεπτεμβρίου θα πάνε στο Manchester Memorial Fund για την ανέγερση μνημείου για τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης.