Ο Prince όπως δεν τον έχουμε δει

prince
ΤΡΙΤΗ, 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

Μια έκθεση στο Λονδίνο θα παρουσιάσει άγνωστες πτυχές της ζωής του μεγάλου καλλιτέχνη.

Ο Prince υπήρξε ένας από τους πιο σημαντικούς σύγχρονου καλλιτέχνες και ο ξαφνικός θάνατος του άφησε πίσω ένα μεγάλο κενό. Μια νέα έκθεση πρόκειται να εγκαινιαστεί στις 27 Οκτωβρίου στο Ο2 του Λονδίνου, η οποία θα είναι αφιερωμένη στην ζωή του Prince.

AP Photo/Wireimage / Kevin Mazur

Στην έκθεση θα παρουσιαστούν σπάνια και χαρακτηριστικά αντικείμενα του καλλιτέχνη από τα αρχεία του στο Paisley Park. Πολλά από αυτά τα αντικείμενα θα δουν το φως του ηλίου για πρώτη φορά μετά τον θάνατο του. Ανάμεσα σε αυτά θα είναι κιθάρες, κουστούμια, κοσμήματα και άλλα αντικείμενα από τις μεγάλες περιοδείες του την δεκαετία του 1980, όταν και γνώρισε τεράστια επιτυχία με τα «Purple Rain» και «LoveSexy». Η έκθεση θα διαρκέσει για 21 μέρες.

Πρόσφατα ανακοινώθηκε η κυκλοφορία ενός βιβλίου για την ζωή του Prince, με τίτλο «Prince: A Private View», την εισαγωγή του οποίου έχει γράψει η Beyoncé. Το βιβλίο θα περιλαμβάνει φωτογραφίες του Afshin Shahidi, ο οποίος υπήρξε φίλος και στενός συνεργάτης του Prince για πάνω από 20 χρόνια. Ο Shahidi ήταν ο μοναδικός φωτογράφος που είχε την άδεια να αποθανατίσει με τον φακό του τα θρυλικά ιδιωτικά πάρτι «3121» που διοργάνωσε ο Prince στο Λος Άντζελες. Το βιβλίο κυκλοφορεί στα αγγλικά στις 17 Οκτωβρίου.