Ανοίγει vegan καφετέρια αφιερωμένη στους Nirvana

in-bloom-nirvana
ΤΡΙΤΗ, 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

Σύντομα θα γίνουν τα εγκαίνια της καφετέριας στην πόλη της Γλασκόβης.

Οι θαυμαστές των Nirvana σύντομα θα έχουν πλέον το δικό τους στέκι στην Γλασκόβη της Σκοτίας, όπου πρόκειται να ανοίξει μια νέα vegan καφετέρια αφιερωμένη στο θρυλικό grunge συγκρότημα. Το «In Bloom», όπως λέγεται η καφετέρεια, βρίσκεται στην Clarendon Place, στην St George’s Cross περιοχή της πόλης.

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fglasgowinbloom%2Fposts%2F454543714917085%3A0&width=500" width="500" height="744" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true"></iframe>

Η καφετέρια δεν έχει ανοίξει ακόμα, αλλά όπως αναφέρουν οι ιδιοκτήτες στην σελίδα τους Facebook, βρίσκονται στο τελικό στάδιο προετοιμασιών, ενώ βάζουν τις τελευταίες πινελιές στο μενού τους με vegan λιχουδιές και πιάτα. Για την ώρα έχουν ανεβάσει φωτογραφίες με ορισμένα από τα προϊόντα που θα είναι διαθέσιμα εκεί.

Το «In Bloom» δεν είναι όμως η μοναδική vegan καφετέρια της πόλης εμπνευσμένη από κάποιο μουσικό συγκρότημα. Πέρσι άνοιξε η καφετέρια Soy Division, η οποία ειδικεύεται στις vegan εκδοχές «κλασσικών» πιάτων που θα βρει κανείς σε βρετανικές καφετέριες, όπως το κις (χωρίς αυγά), τα σάντουιτς με μπέικον (σόγιας) και άλλα πολλά. Αυτό δεν είναι τυχαίο, αφού βάσει ερευνών η Γλασκόβη έχει ένα ποσοστό 28% vegan, ένα από τα μεγαλύτερα της χώρας.