Επιβεβαιώθηκαν τα σχέδια για τρίτο κύκλο του «Stranger Things»

stranger-things-2-poster-crop-poster-crop
ΤΕΤΑΡΤΗ, 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

Οι δημιουργοί της σειράς αποκάλυψαν πως σκοπεύουν να κάνουν μέχρι τέσσερις κύκλους.

Το «Stranger Things» ήταν μια από τις τεράστιες τηλεοπτικές επιτυχίες την περασμένη σεζόν και ήταν σχεδόν βέβαιο πως θα επέστρεφε για έναν δεύτερο κύκλο. Η συμφωνία δεν άργησε να έρθει και πλέον οι φαν της σειράς ανυπομονούν για την πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν τον Οκτώβριο. Με τις προσδοκίες να είναι ιδιαίτερα υψηλές, οι δημιουργοί Matt και Ross Duffer αποκάλυψαν πως ήδη τους έχει γίνει πρόταση για μια τρίτη σεζόν της σειράς.

Ο δεύτερος κύκλος της σειράς φαντασίας και τρόμου ακολουθεί τα γεγονότα του πρώτου, δίνοντας έμφαση στο πως ο Will Byers και οι φίλοι του περνάνε τον τελευταίο χρόνο μετά τις συνταρακτικές ανακαλύψεις τους σχετικά με την πόλης τους, ενώ αναρωτιούνται τι απέγινε η Eleven. Όπως έχουν αποκαλύψει και τα σχετικά τρέιλερ, ο δεύτερος κύκλος θα είναι ακόμα πιο παράξενος και επικίνδυνος, καθώς εμφανίζονται νέοι χαρακτήρες και νέα στοιχεία.

Σύμφωνα όμως με τους αδελφούς Duffer, η σειρά έχει «ημερομηνία λήξης» και δεν σκοπεύουν να το παρακάνουν. «Φανταζόμαστε τέσσερις σεζόν και μετά τέρμα» δήλωσε ο Ross σε συνέντευξη που έδωσε στην ιστοσελίδα Vulture. «Απλώς πρέπει να προσαρμόζουμε συνεχώς την ιστορία, αν και δεν ξέρω εάν μπορούμε να δικαιολογήσουμε πως συμβαίνει κάτι κακό [στους ήρωες] μια φορά τον χρόνο» εξήγησε ο Duffer, για να συμπληρώσει με μια σαρκαστική διάθεση πως «θα πρέπει να σηκωθούν να φύγουν από την πόλη, είναι γελοίο».