«Game of Thrones»: Μεγάλο το φινάλε της έβδομης σεζόν

game-of-thrones
ΠΕΜΠΤΗ, 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

Το HBO αποκάλυψε πως το τελευταίο επεισόδιο θα έχει διάρκεια ταινίας μεγάλου μήκους.

Ο έβδομος κύκλος του «Game of Thrones» αντιμετώπισε ορισμένα προβλήματα, κυρίως λόγω της κυβερνοεπίθεσης που δέχτηκε το ΗΒΟ, παρόλα ταύτα, δεν έχει απογοητεύσει τους θαυμαστές της σειράς.  Όπως όλα τα καλά όμως, έτσι και η έβδομη (και προτελευταία) σεζόν της σειράς φαντασίας του George R.R. Martin καταλήγει αυτή την εβδομάδα.

Επειδή όμως ο χειμώνας θα είναι βαρύς μέχρι την όγδοη σεζόν, το ΗΒΟ θα αποζημιώσει το κοινό του με το μεγαλύτερο επεισόδιο της σειράς μέχρι στιγμής. Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση του τηλεοπτικού δικτύου, το φινάλε του έβδομου κύκλου θα έχει διάρκεια 79 λεπτά και 43 δευτερόλεπτα, σχεδόν όσο μια ταινία μεγάλου μήκους. Αυτό πιθανότατα έγινε γιατί το HBO έχει μειώσει τα επεισόδια του κύκλου, από τα δέκα που ήταν συνήθως, στα επτά, ενώ ο επόμενος και τελευταίος κύκλος θα έχει μόλις έξι.

Ο τίτλος του επεισοδίου θα είναι «The Dragon And The Wolf» και αναφέρεται στους οίκους των Ταργκάρυεν και Σταρκ. Η σημασία του τίτλου, όπως είναι αναμενόμενο, έδωσε τροφή για πολλές συζητήσεις και θεωρίες ανάμεσα στους φαν της σειράς. Θα ολοκληρωθεί η σεζόν με μια νέα συνεργασία του Τζον Σνόου και της Ντενέρις Ταργκάρυεν; Ή μήπως κρύβεται κάτι άλλο πίσω από αυτά; Σε κάθε περίπτωση σύντομα θα μάθουμε και μετά θα πρέπει να περιμένουμε περίπου ένα χρόνο για τον τελευταίο κύκλο. Τα γυρίσματα του όγδοου κύκλου της σειράς θα ξεκινήσουν τον Οκτώβριο.