«Στον πάγο» τα σκηνοθετικά σχέδια του Dave Grohl

dave-grohl Victoria Will
ΠΕΜΠΤΗ, 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

«Μια μέρα θα καταλήξω να το κάνω, αλλά οι Foo Fighters πάντα μπαίνουν μέσα στη μέση» υπογράμμισε ο frontman του συγκροτήματος.

Ο Dave Grohl αποκάλυψε πως είχε ξεκινήσει να εργάζεται πάνω σε μια ταινία, αλλά τελικά τα παράτησε, γιατί ήταν ιδιαίτερα απασχολημένος με τα μουσικά του project. Παρά το γεγονός όμως ότι δεν μπόρεσε αφοσιωθεί σε μια ταινία μεγάλου μήκους, βρήκε τον χρόνο να σκηνοθετήσει το νέο βιντεοκλίπ των Foo Fighters με τίτλο «The Sky Is A Neighborhood», όπου παίζουν οι δύο κόρες του.

Μιλώντας στο Rolling Stone για τις σκηνοθετικές του φιλοδοξίες, ο Grohl αποκάλυψε πως το 2016 τον προσέγγισαν για μια ταινία μεγάλου μήκους. «Ήμουν λίγο διστακτικός στην αρχή» ομολόγησε ο Grohl, καθώς ανησυχούσε πως δεν θα ήταν σε θέση να τα καταφέρει. Στην συνέχεια εξήγησε πως ξεκίνησε να εργάζεται πάνω στην παραγωγή και στην διαδικασία του κάστινγκ με «όλα αυτά τα μεγάλα ονόματα».

AP

Μόλις βρει τον απαραίτητο χρόνο από τους Foo Fighters, ο Grohl σκοπεύει να επιστρέψει στην σκηνοθεσία της ταινίας.

Αφού ξεπέρασε τους ενδοιασμούς του, ο frontman των Foo Fighters σχολίασε πως «έπεσε με τα μούτρα» στην παραγωγή, τονίζοντας πως ενθουσιάστηκε με το σενάριο και την προοπτική να μεταφέρει την ιστορία στην μεγάλη οθόνη. Δυστυχώς όμως δεν είχε τον απαραίτητο χρόνο για το κινηματογραφικό εγχείρημα. «Μια μέρα θα καταλήξω να το κάνω, αλλά οι Foo Fighters πάντα μπαίνουν μέσα στη μέση» δήλωσε ο Grohl. Η σύντομη εμπειρία του πάντως φαίνεται πως του άνοιξε την όρεξη, αναφέροντας πως θα ασχοληθεί ολοένα και περισσότερο με την σκηνοθεσία στο μέλλον.

Αναφορικά με την ταινία την οποία είχε αναλάβει, ο Grohl κράτησε κλειστά τα χαρτιά του. Σύμφωνα με τον ίδιο η ταινία βρίσκεται ακόμα στο στάδιο της προ-παραγωγής, με το σενάριο να γράφεται ξανά και μόλις ολοκληρωθεί η συγγραφή, θα συνεχίσει το κάστινγκ. Κλείνοντας την συνέντευξη του, ο Grohl έσπευσε να καθησυχάσει τους φαν των Foo Fighters πως δεν σκοπεύει να αφήσει την μουσική.