Ετοιμάζεται ταινία Joker και Harley Quinn

harley-quinn-Joker
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

Πέραν της ταινίας του Todd Phillips, η Warner Bros έχει σχέδια για ταινία με τον Jared Leto και την Margot Robbie.

Δεν πέρασε ούτε ένα 24ωρο από την ανακοίνωση ταινίας για την ιστορία του Joker – η οποία μάλιστα θα είναι «εκτός» του κινηματογραφικού σύμπαντος της DC – και άρχισαν να κυκλοφορούν φήμες για άλλη μια ταινία με τον ορκισμένο εχθρό του Batman, αυτή τη φορά με τον Jared Leto και την Margot Robbie στον ρόλο της Harley Quinn.

Οι δύο ηθοποιοί θα επιστρέψουν στους ρόλους τους για να πρωταγωνιστήσουν σε μια «εγκληματική ιστορία αγάπης», αυτή τη φορά υπό την καθοδήγηση των Glenn Ficarra και John Requa, το σκηνοθετικό και σεναριογραφικό δίδυμο πίσω από ταινίες όπως το «Focus», «Crazy, Stupid Love» και «Αμερικανίδα ρεπόρτερ». Η πηγή που έσκασε το μυστικό στο Hollywood Reporter σχολίασε πως η ταινία θα είναι «μια τρελή και διεστραμμένη ιστορία αγάπης», παρομοιάζοντας την με μια «ακραία» εκδοχή του «Όταν ο Χάρυ γνώρισε τη Σάλυ».

Η ταινία λογικά θα έρθει μετά από την σχεδιαζόμενη συνέχεια της «Ομάδας Αυτοκτονίας», η οποία φαίνεται τελικά πως θα κυκλοφορήσει το 2019. Για την ώρα όμως δεν έχει βρεθεί ο κατάλληλος σκηνοθέτης, αν και ο Jaume Collet-Sera θεωρείται το φαβορί για την θέση. Παράλληλα, η DC σκοπεύει να δώσει μεγαλύτερο βάθος στο κινηματογραφικό της σύμπαν, με αυτοτελείς ταινίες με όλους τους ήρωες της «Justice League».