Το «The Last Flag Flying» προσφέρει μια εναλλακτική ματιά στις ανδρικές σχέσεις

the-last-flag-flying
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

Η ταινία αποτελεί συνέχεια του «Τελευταίου αποσπάσματος» με τους Jack Nicholson, Randy Quaid και Otis Young.

Ο Steve Carell, ο Bryan Cranston και ο Laurence Fishburne πρωταγωνιστούν στην νέα ταινία από τον Richard Linklater, το «Last Flag Flying». Η ταινία προσφέρει μια «εναλλακτική» ματιά στις αντρικές σχέσεις και είναι βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Darryl Poniscan του 2005, το οποίο αποτελεί συνέχεια στο «Τελευταίο απόσπασμα» που εκδόθηκε το 1970. O Hal Ashby είχε μεταφέρει το «Tελευταίο απόσπασμα» στην μεγάλη οθόνη το 1973, με πρωταγωνιστές τότε τους Jack Nicholson, Randy Quaid και Otis Young. Μπορείτε να δείτε το τρέιλερ του «The Last Flag Flying» πατώντας εδώ.

Jack Nicholson και Otis Young πρωταγωνίστησαν στο «Τελευταίο απόσπασμα» του 1973.

Από το 2006 ο Linklater επιχειρούσε να γυρίσει ταινία, ευελπιστώντας πως θα συμπεριλάβει τους πρωταγωνιστές της ταινίας του Ashby, αλλά τελικά τα κατάφερε με ένα πιο φρέσκο και νεανικό καστ. Το «Last Flag Flying» διαδραματίζεται το 2003 και ακολουθεί τρεις φίλους, 30 χρόνια μετά την κοινή θητεία τους στον πόλεμο του Βιετνάμ. Ο ένας εκ των τριών αποφασίζει να θάψει το γιο του, ο οποίος πέθανε στο Ιράκ, στο σπίτι του αντί για το στρατιωτικό νεκροταφείο και στο ταξίδι του τον συντροφεύουν οι δύο παλιόφιλοι του. Κατά την διάρκεια του ταξιδιού οι τρεις φίλοι αναπολούν τις εμπειρίες τους στον πόλεμο και πώς αυτός συνεχίζει να διαμορφώνει τις ζωές τους.

Το καστ του «The Last Flag Flying» περιλαμβάνει τους Steve Carell, Bryan Cranston και Laurence Fishburne.

Το ταλαντούχο και έμπειρο καστ της ταινίας δημιουργεί προσδοκίες για ένα γεμάτο συναίσθημα κωμικό δράμα. Η ταινία αναμένεται να παρουσιαστεί στο φεστιβάλ κινηματογράφου της Νέας Υόρκης στις 28 Σεπτεμβρίου, ενώ θα προβληθεί σε περιορισμένο αριθμό αμερικάνικων αιθουσών στις 3 Νοεμβρίου.