Ο Orlando Bloom δοκιμάζει την τύχη του στη μικρή οθόνη

orlando-bloom
ΔΕΥΤΕΡΑ, 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

Θα πρωταγωνιστεί ως αστυνομικός επιθεωρητής στη σειρά φαντασίας/νουάρ «Carnival Row» του Amazon.

Οι περισσότερες τηλεοπτικές εμφανίσεις του Orlando Bloom είναι περιορισμένος. Αυτό όμως θα αλλάξει, αφού ο χολιγουντιανός σταρ συμφώνησε να πρωταγωνιστήσει στην επερχόμενη σειρά του Amazon με τίτλο «Carnival Row».

Όπως σημειώνει στο σχετικό του άρθρο το Deadline, το σενάριο του Travis Beacham βρισκόταν επί πολλά χρόνια στο στάδιο σχεδιασμού ως ταινία μεγάλου μήκους, αλλά με τη συνδρομή του παραγωγού Guillermo del Toro επετεύχθη συμφωνία με το Amazon για τη δημιουργία μια σειράς οχτώ επεισοδίων. Επικεφαλής της σειράς, μαζί με τον Beacham, θα είναι ο έμπειρος παραγωγός René Echevarria, με θητεία σε σειρές όπως «Star Trek: Deep Space Nine» και «Teen Wolf».

Η σειρά φαντασίας με έντονα νουάρ στοιχεία θα λαμβάνει χώρα σε μια νεο-βικτωριανή πόλη ονόματι Burge. Εκεί έχουν καταφύγει πολλά μυθικά πλάσματα, κατατρεγμένα από τις πατρίδες τους που έχουν καταστραφεί από πολεμικές συγκρούσεις. Κι ενώ οι σχέσεις των ανθρώπων με τα μυθικά πλάσματα είναι τεταμένες, ο τρόμος παραμονεύει στους δρόμους της πόλης καθώς ένα δολοφόνος έχει βάλει στο μάτι του νέους πολίτες.

Ο Bloom θα υποδυθεί τον Rycroft Philostrate, τον αστυνομικό επιθεωρητή και ερευνητή της δολοφονίας μιας νεράιδας που εργαζόταν ως showgirl. Ο ίδιος έχει εντολές να μην αναμειγνύεται προσωπικά στις υποθέσεις που διερευνά, αλλά όταν αρχίσει να ξετυλίγει το κουβάρι της υπόθεσης, αρχίζει να διαπιστώνει πως τα φαινόμενα απατούν και κάτι μεγάλο ενδέχεται να κρύβεται πίσω από τους φόνους. Όπως είναι αναμενόμενο, η σειρά θα επηρεαστεί από τα επίκαιρα ζητήματα της μετανάστευσης και προσφυγιάς, με μια γενναία δόση φαντασίας.