«Τζέιμς Μποντ»: Από την Adele στην Beyoncé (και τον Jay-Z)

adele-beyonce
ΤΡΙΤΗ, 29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια βρίσκεται σε συζητήσεις για το μουσικό θέμα της επόμενης ταινίας.

Μετά τη συμφωνία με τον Daniel Craig, οι παραγωγοί του Τζέιμς Μποντ έχουν στρέψει το βλέμμα (και το αυτί) τους στο soundtrack της ταινίας και, σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες, βρίσκονται σε συζητήσεις με τη Beyoncé.

Παρά τους αρχικούς ενδοιασμούς του, ο Daniel Craig συμφώνησε να επιστρέψει στον ρόλο του «007» για άλλη μια φορά.

Παρά το γεγονός ότι η Adele φαίνεται πως ήταν ο πρώτος στόχος των παραγωγών, πηγή αποκάλυψε στην Daily Star πως έχουν προσεγγίσει την Αμερικανίδα τραγουδίστρια, με την ελπίδα πως θα συμμετάσχει και ο Jay-Z στο τραγούδι.

Οι παραγωγοί του Τζέιμς Μποντ ελπίζουν πως θα συμμετάσχει και ο Jay-Z στο τραγούδι της Beyoncé.

«Οι δυο μίλησαν πριν την πρώτη συνάντηση της Bey με τους παραγωγούς της ταινίας και η Adele της είπε πως η συνεργασία στη συγγραφή και η ερμηνεία του μουσικού θέματος για τον Bond της έδωσε απίστευτη ώθηση στην καριέρα της. Δεν είχαν πολλά μουσικά θέματα την αντίστοιχη επιτυχία, αλλά υπάρχουν δεκάδες εκατομμύρια θαυμαστές της Beyoncé εκεί έξω» δήλωσε χαρακτηριστικά η πηγή στην βρετανική εφημερίδα.

Το τραγούδι που ερμήνευσε η Adele για το «Skyfall» έπιασε την κορυφή των charts σε πολλές χώρες.

«Εάν έρθουν σε συμφωνία με την Beyoncé για το μουσικό θέμα της πέμπτης εμφάνισης του Daniel ως 007, θα είναι πραγματικά ένα κερασάκι στην τούρτα» φέρεται να συμπλήρωσε ένας εκτελεστικός παραγωγός της MGM στο ίδιο άρθρο.

Παρά το γεγονός ότι η Beyoncé έχει γνωρίσει τεράστια επιτυχία στη solo καριέρα της, έχοντας κατακτήσει τόσο τα charts όσο και τους κριτικούς, μέχρι στιγμής δεν έχει αφήσει το καλλιτεχνικό στίγμα της στον χώρο του κινηματογράφου, τραγουδώντας σε ταινία του Τζέιμς Μποντ. Στο παρελθόν έχουν ξεχωρίσει η Shirley Bassey, η Nancy Sinatra, ο Paul McCartney με τους Wings, και πιο πρόσφατα ο Sam Smith.