Δείτε ένα αποκλειστικό κλιπ από την ταινία «Ένα Ενωμένο Βασίλειο»

a-united-kingdom-united-kingdom
ΤΡΙΤΗ, 29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

Η βιογραφική ταινία κυκλοφορεί στις αίθουσες την Πέμπτη 31 Αυγούστου.

Το τέλος του καλοκαιριού και η έναρξη της φθινοπωρινής σεζόν σηματοδοτεί το πέρασμα στις καλές ταινίες που είτε παίζουν σε κάποιο φεστιβάλ είτε αναμένεται να τις δούμε στα βραβεία. Μια από τις ταινίες που εγκαινιάζουν την σεζόν για φέτος είναι το «Ένα Ενωμένο Βασίλειο», με δύο λαμπερούς πρωταγωνιστές που υπόσχονται να δικαιώσουν τις τελευταίες σας επισκέψεις στα θερινά.

Το «Ένα Ενωμένο Βασίλειο» είναι μια ιστορία αγάπης που σημάδεψε την ιστορία της Αφρικής. H σκηνοθέτιδα Amma Asante (Belle) μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη τη βιογραφική ιστορία του Seretse Khama (David Oyelowo), ανώτατου φυλάρχου της Μποτσουάνα, που προκάλεσε διεθνείς αντιδράσεις και κατακραυγή όταν παντρεύτηκε τη Βρετανίδα Ruth Williams (Rosamund Pike), ενώ στην πορεία της πολιτικής του καριέρας οδήγησε το έθνος του στην ανεξαρτησία και έγινε ο πρώτος πρόεδρος της χώρας.

Οι κριτικές που έχει πάρει η ταινία είναι πολύ καλές και όλοι κάνουν λόγο για δύο εξαιρετικές πρωταγωνιστικές ερμηνείες των Oyelowo και Pike, οι οποίες πατάνε πάνω σε ένα καλογραμμένο σενάριο που αξιοποιεί το πλούσιο υλικό από την αληθινή ιστορία. Στην Ελλάδα κυκλοφορεί αυτή την Πέμπτη, 31 Αυγούστου από την Feelgood Entertainement και για να πάρετε μια πρώτη γεύση σας εξασφαλίσαμε ένα αποκλειστικό υποτιτλισμένο κλιπ σε συνεργασία που μπορείτε να το παρακολουθήσετε ΕΔΩ.