O Hugh Jackman θα πραγματοποιήσει το αδύνατο

hugh-Jackman-greatest-showman
ΤΕΤΑΡΤΗ, 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

Πρωταγωνιστεί στο μιούζικαλ «The Greatest Showman» για τη ζωή του P. T. Barnum.

Μετά τον Wolverine, ο Hugh Jackman έχει αποφασίσει να κάνει κάτι εντελώς διαφορετικό στην καριέρα του. Στην επόμενή του ταινία με τίτλο «The Greatest Showman», η οποία είναι μιούζικαλ, ο Jackman θα υποδυθεί τον θρυλικό Αμερικανό σόουμαν P. T. Barnum. Μπορείτε να δείτε το τρέιλερ της ταινίας πατώντας εδώ.

Η ταινία αφηγείται την ζωή του Barnum, από τα δύσκολα και φτωχικά παιδικά του χρόνια, μέχρι τον καιρό που απέκτησε το πρώτο του τσίρκο στη Νέα Υόρκη, στα τέλη του 19ου αιώνα, όταν και τα τσίρκα είχαν πια αποκτήσει κακή φήμη. Με αφορμή την ζωή του Barnum, το μιούζικαλ στην ουσία εξιστορεί τη γέννηση της βιομηχανίας του θεάματος. Ως μιούζικαλ, η ταινία θα αποδώσει με τον πιο λαμπερό τρόπο το πώς ο Barnum επιχείρησε να «πραγματοποίησει το αδύνατο». Σκηνοθέτης της ταινίας είναι ο Michael Gracey, ενώ το σενάριο φέρει την υπογραφή των Jenny Bicks και Bill Condon.

Στον ρόλο της συζύγου του Barnum θα εμφανιστεί η Michelle Williams, ενώ ο Zac Efron θα παίξει τον διστακτικό επιχειρηματικό συνεργάτη του. Η Rebecca Ferguson θα ενσαρκώσει τη Σουηδέζα τραγουδίστρια της Όπερας Jenny Lind και η Zendaya μια σχοινοβάτισσα την οποία ερωτεύεται ο χαρακτήρας του Efron. Η ταινία θα προβληθεί στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 28 Δεκεμβρίου.