Ο Sean Connery αντιδρά στη μουσική του James Bond που παίζεται προς τιμήν του δημοσίως

sean-connery David Moir
ΠΕΜΠΤΗ, 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

Ο Sean Connery εμφανίστηκε στο US Open και οι υπεύθυνοι του σταδίου έπαιξαν τη μουσική της ταινίας που τον σημάδεψε, για να τον ευχαριστήσουν.

Μπορεί να έχουν περάσει πάρα πολλά χρόνια από την τελευταία φορά που έπαιξε τον Τζέιμς Μποντ, αλλά για πολλούς θαυμαστές του θρυλικού λογοτεχνικού μυστικού πράκτορα, ο πρώτος κινηματογραφικός «007» είναι ο πιο αυθεντικός και αξεπέραστος. Ο Sean Connery παραβρέθηκε στο US Open την Τρίτη το βράδυ που έγινε στην Νέα Υόρκη, για να παρακολουθήσει τον αγώνα μεταξύ του Roger Federer και του Frances Tiafoe.

Ο 87χρονος ηθοποιός καθόταν αμέριμνος και όταν τον εντόπισε η κάμερα του σταδίου, τον πρόβαλλε στην γιγαντοοθόνη, παίζοντας παράλληλα το μουσικό θέμα του Τζέιμς Μποντ. Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, η αφιέρωση των υπευθύνων του γηπέδου έφερε το χαμόγελο στα χείλη του Σκοτσέζου ηθοποιού, ο οποίος δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά του. Ο Connery είχε ενσαρκώσει τον θρυλικό Τζέιμς Μποντ σε πέντε ταινίες του, από το 1962 έως το 1971, παραδίδοντας τον ρόλο αρχικά στον George Lazenby και στη συνέχεια στον Roger Moore.

Ο Connery αποσύρθηκε από την ηθοποιία το 2006, έχοντας υποδυθεί τον τελευταίο ρόλο του επί της μεγάλης οθόνης στη «Συμμαχία» το 2003. Έκτοτε έχει αποφύγει τα φώτα της δημοσιότητας και τις δημόσιες εμφανίσεις, με εξαίρεση το ετήσιο τουρνουά τένις, το οποίο παρακολούθησε το 2012 και το 2015.