Christian Bale και Sam Rockwell οδεύουν προς τον Λευκό Οίκο

christian-bale-sam-rockwell
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 01 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Μια νέα βιογραφική ταινία εξιστορεί την άνοδο του Dick Cheney, από τα νεανικά του χρόνια ως την εκλογή του στη θέση του αντιπροέδρου των ΗΠΑ πλάι στον George W. Bush.

Ο Sam Rockwell αναμένεται να ενσαρκώσει τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ George W. Bush στη βιογραφική ταινία «Cheney» για τον πρώην αντιπρόεδρο Dick Cheney. O Rockwell βρίσκεται στο τελικό στάδιο των συζητήσεων με τους παραγωγούς της ταινίας, στην οποία ήδη έχουν συμφωνήσει να εμφανιστούν οι Steve Carell, Amy Adams και Bill Pullman.

Reuters / Rick Wilking

O George W. Bush και ο Dick Cheney εκλέχτηκαν πρόεδρος και αντιπρόεδρος των ΗΠΑ το 2000 και το 2004.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο της ταινίας, δηλαδή αυτόν του αντιπροέδρου, θα εμφανιστεί ο Christian Bale. Η ταινία θα αφηγηθεί την ιστορία του Cheney από το πώς απέφυγε να πολεμήσει στο Βιετνάμ, την άνοδο του ως CEO της πολυεθνικής κατασκευαστικής Halliburton και την εκλογή του στη θέση του αντιπροέδρου των ΗΠΑ. Ο Carrel θα ενσαρκώσει τον υπουργό Άμυνας Donald Rumsfeld, ενώ η Adams τη σύζυγό του Cheney, Lynne Vincent.

Το «Cheney», όπως είναι λογικ,ό θα καλύπτει το τρομοκρατικό χτύπημα της 11ης Σεπτεμβρίου που έμελλε να αποτελέσει αφορμή για εντατικοποίηση του πολέμου κατά της τρομοκρατίας. Την περίοδο αυτή, ο Cheney ανέλαβε στρατηγικό ρόλο και κατά ορισμένους θεωρείται πως ήταν ο πιο ισχυρός αντιπρόεδρος στην ιστορία των ΗΠΑ. Η παραγωγή αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στον Σεπτέμβριο.