To πρώτο ΠΣΚ του Σεπτεμβρίου το περνάμε στην Αβραμιώτου

six-dogs
ΤΡΙΤΗ, 05 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Το six d.o.g.s. επιστρέφει εμφανώς ανανεωμένο μετά τις καλοκαιρινές διακοπές φέρνοντας τρία events, ένα για κάθε γούστο. Ξεκινάμε:

Swing και rock’n’roll για να μπει χορευτικά η σεζόν

Παρσκευή 8 Σεπτεμβρίου και season opening με ένα swing πάρτι για όλα τα τέντιμποιζ και τέντιγκερλς αυτής της πόλης -ακόμα και για εκείνους που δεν έχουν ιδέα πώς χορεύεται το swing αλλά θέλουν να μάθουν! Oι Jump & Jive θα μας διδάξουν τις πιο εντυπωσιακές swing χορευτικές φιγούρες και θα αναλάβουν το rock’n’roll soundtrack της βραδιάς πριν και μετά τη συναυλία των Johnny Rumble & The Law 4000. Ετοιμαστείτε λοιπόν για live rockabilly, neorockabilly κι ελληνικά oldies, φορέστε τα καλά σας κι πάμε να θυμηθούμε πόσο ωραία περάσαμε τo καλοκαίρι και πόσο ωραία θα περάσουμε τον χειμώνα.

Info: Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου στις 22:00. Είσοδος ελεύθερη

Kooba Tercu Live με νέο υλικό

Την επόμενη μέρα, το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου, οι Kooba Tercu θα ανέβουν στη σκηνή του d.o.g.s. για ένα εκρηκτικό live γεμάτο κιθαριστικές εξάρσεις, ατέρμονα groovy basslines, disco κι αφρικάνικα κρουστά. Όταν τους ανακαλύψουν από το boiler room θα τους καλέσουν, όπως έγινε με τους Acid Mother Temple. Οι Boredoms θα τζάμαραν μαζί τους γιατί θα τους θύμιζαν το Seattle. Ξεκίνησαν να παίζουν σε υγρά υπόγεια αλλά έκαναν την πρώτη έκπληξη πριν από σχεδόν δύο χρόνια παίζοντας με τους Goat σε ένα αξέχαστο double-bill live. Föllakzoid και Plissken ακολούθησαν. Φέτος πέρασαν το καλοκαίρι στο studio και βγήκαν από 'κει με πολύ υλικό το οποίο σιγά σιγά θα κάνει την εμφάνισή του, αρχής γενομένης από το six d.o.g.s

Παρέα με τους Kooba Tercu θα εμφανιστεί ο Kostadis, δημιουργώντας επί σκηνής αυτοσχεδιαστικά ηχοτόπια μέσω modular electronics και φωτισμών. O Κωσταντής Μιχαήλ (KOSTADIS) έζησε την παιδική του ηλικία στα Άσπρα Σπίτια και τώρα ζει στην Αθήνα. Είναι αυτοδίδακτος πολυοργανίστας ενεργό μέλος των Wham Jah, Acid Baby Jesus και Lost Bodies. Οι ζωντανές του εμφανίσεις βασίζονται εξολοκλήρου στον ελεύθερο αυτοσχεδιασμό και την διερεύνηση της διαταραγμένης ψυχικής ηρεμίας συνθέτοντας κάθε φορά ένα διαφορετικό εμμονικό μπλέξιμο σκέψεων, εμπειριών, απομονωμένων ήχων, συναισθημάτων του μήνα, της εβδομάδας, της ημέρας της στιγμής.

Info: Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου στις 21:00. Εισιτήρια: 5 ευρώ

Barbeque αλά αμερικάνα υπό τους ήχους του Jack Heart

Tην Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου, το στέκι της Αβραμιώτου μάς προσκαλεί σε ένα σπέσιαλ barbeque, από τα χεράκια της πιο αγαπημένης pop up καντίνας της πόλης που δεν είναι άλλη από το νέο project του Mama Roux, Po’ Boys!  O chef και pitmaster (#careergoals) Βασίλης Σπόρος απέκτησε πραγματική πείρα στο αυθεντικό Southern Barbeque τα τελευταία χρόνια, μέσα από την αλληλεπίδραση με την οικογένειά του στην Αμερική και τη δική του εντατική έρευνα. Τα αποτελέσματα είναι εξίσου θεαματικά και πεντανόστιμα: Ribs, Brisket, Pulled Pork, Andouille Sausage και όλα τα παραδοσιακά συνοδευτικά πιάτα που αν δεν έχετε ήδη λατρέψει όπως εμείς τότε σίγουρα θα λατρέψετε. Slow cooker και λοιπά κουζινικά θα στηθούν επί της Αβραμιώτου, τα cocktails θα έχουν γεύση αμερικανικού νότου ενώ τη μουσική υπόκρουση θα αναλάβει ο Jack Heart με ένα special americana set.

Info: Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου στις 17:00. Είσοδος ελεύθερη