Με πίτσα αποζημίωσε η Lady Gaga τους θαυμαστές της

san-francisco-pizza
ΤΕΤΑΡΤΗ, 06 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Αναγκάστηκε να ακυρώσει την συναυλία της στον Καναδά λόγω αρρώστιας.

Η Lady Gaga αναγκάστηκε να ακυρώσει την συναυλία της στο Μόντρεαλ του Καναδά που ήταν προγραμματισμένη για την Τρίτη, λόγω ίωσης. Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια αρρώστησε στη συναυλία που έδωσε στηΝέα Υόρκη στα τέλη Αυγούστου, όταν και τραγούδησε στην βροχή.

Όπως εξήγησε η Gaga μέσω Twitter: «Tραγουδάω σε όλη την παράσταση ζωντανά και είμαι περήφανη που τα δίνω όλα, αλλά όταν τραγούδησα στην βροχή στο Citi Field της Νέας Υόρκης, αρρώστησα», οπότε αναγκαστικά έπρεπε να ακυρώσει τη συναυλία της. Στη συνέχεια απάντησε σε σχόλια απογοητευμένων θαυμαστών της, τονίζοντας πως όλη μέρα έκανε όλες τις δυνατές προσπάθειες, σε συνεννόηση με τους γιατρούς της, αλλά δυστυχώς δεν ήταν σε θέση να εμφανιστεί επί σκηνής.

Παρά το γεγονός ότι η συναυλία της ακυρώθηκε, πολλοί θαυμαστές της συγκεντρώθηκαν έξω από το ξενοδοχείο όπου διέμενε η Gaga και της έστειλαν ευχές για γρήγορη ανάρρωση. Η συμπαράσταση την συγκίνησε και τους αποζημίωσε με δωρεάν πίτσα, εκφράζοντας ξανά την απογοήτευσή της για την ακύρωση της συναυλίας και στέλνοντας παράλληλα την αγάπη της στους πιστούς Monsters.

Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε στο μπαλκόνι της και χαιρέτησε το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί, ενώ αργότερα υπέγραψε αυτόγραφα. Η κίνηση της Gaga, όπως ήταν αναμενόμενο, χαιρετίστηκε από τους θαυμαστές της.