To rap/rock παρελθόν του Peter Dinklage στο φως

game-of-thrones
ΠΕΜΠΤΗ, 07 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Δείτε πώς απέκτησε την γοητεία και το χιούμορ του ο «Τύριον Λάννιστερ» στα νεανικά του χρόνια.

Ο Τύριον Λάννιστερ είναι ένας άνθρωπος ο οποίος έχει την εκτίμηση και τον σεβασμό των λόρδων και πολεμιστών του Westeros, εν πολλοίς χάρη στην γοητεία και το πνεύμα του. Ο χαρακτήρας του πολυαγαπημένου Λάννιστερ όμως οφείλει πολλά στον Peter Dinklage, τον ηθοποιό που ανέλαβε να δώσει πνοή στον χαρακτήρα του George R.R. Martin.

Εάν αναρωτηθήκατε ποτέ τι έκανε ο Peter Dinklage προτού γίνει γνωστός για τις υποκριτικές του ικανότητες, το NME έχει την απάντηση. Σύμφωνα με άρθρο του περιοδικού, ο Dinklage υπήρξε μέλος του rap/rock συγκροτήματος Whizzy την δεκαετία του 1990. Μετά από σχετική έρευνα, το ΝΜΕ κατάφερε να αλιεύσει ορισμένες φωτογραφίες από την εμφάνιση των Whizzy με τον Dinklage στο πανεπιστήμιο Columbia.

Δυστυχώς (ή ευτυχώς) για τους φανς του Dinklage δεν υπάρχουν ηχογραφήσεις ή βίντεο από το συγκρότημα, αλλά, σύμφωνα με το ΝΜΕ, οι Whizzy έπαιζαν ένα μίγμα rap, rock, funk και punk, θυμίζοντας ίσως τους Red Hot Chili Peppers ή τους Faith No More. Οι φωτογραφίες δείχνουν τον Dinklage να εμφανίζεται επί σκηνής με τρομπέτα και κουστούμι, ενώ εντύπωση προκαλούν και οι ιδιαίτερες ενδυμασίες των υπολοίπων μελών.

Ο πρώτος ρόλος του Dinklage ήταν στο «Καλλιτέχνες… στον ύπνο τους» το 1995.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτές οι φωτογραφίες πάρθηκαν πολύ πριν ο Dinklage κάνει το ντεμπούτο του στην μαύρη κωμωδία «Καλλιτέχνες... στον ύπνο τους» το 1995, οπότε πιθανότατα εκείνη την περίοδο να ήταν περισσότερο γνωστός ως «ο τύπος από τους Whizzy».