Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του νέου «Αλαντίν»

aladdin
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 08 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Ο Will Smith μοιράστηκε μια selfie με τους συναδέλφους του στο live-action ριμέικ της Disney.

Μετά από μεγάλη αναζήτηση, η Disney καταστάλαξε σε ένα καστ για το live-action ριμέικ της κλασικής ταινίας κινουμένων σχεδίων «Αλαντίν», την οποία θα σκηνοθετήσει ο Guy Ritchie. Την πρώτη μέρα των γυρισμάτων ο Will Smith ανέβασε μια selfie με την «νέα οικογένειά» του, δηλαδή τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές της ταινίας: τον Mena Massoud, την Naomi Scott και τον Marwan Kenzari.

Ο πρώτος που ήρθε σε συμφωνία με την Disney ήταν ο Smith, ο οποίος θα αντιμετωπίσει τη δυσκολία να διακριθεί στον ρόλο του μαγικού τζίνι, τον οποίο ερμήνευσε με μεγάλη επιτυχία το 1992 ο Robin Williams. Στη συνέχεια η Disney δυσκολεύτηκε να βρει τους κατάλληλους ηθοποιούς για τον ρόλο του Αλαντίν και της Γιασμίν. Πάνω από 2.000 ηθοποιοί πέρασαν από τα δοκιμαστικά, μέχρι η Disney να καταλήξει στους Massoud και Scott, αντίστοιχα.

Naomi Scott και Mena Massoud θα παίξουν την Γιασμίν και τον Αλαντίν στο ριμέικ που σκηνοθετεί ο Guy Ritchie.

Αργότερα ανακοινώθηκε πως ο Kenzari θα ενσαρκώσει τον Τζαφάρ, ο Navid Negahban τον πατέρα της Γιασμίν και ηγεμόνα της Άγκραμπα, η Nasim Pedrad την υπηρέτρια της Γιασμίν και ο Numan Acar τον αρχιφύλακα του Τζαφάρ. Στην ταινία θα εμφανιστεί ο Billy Magnussen στον ρόλο ενός νέου χαρακτήρα που γράφτηκε ειδικά για το ριμέικ, ενός πρίγκιπα από τον βορρά ο οποίος επιθυμεί να παντρευτεί την Γιασμίν.

Παράλληλα με τον «Αλαντίν», η Disney ετοιμάζει αντίστοιχα live-action ριμέικ για την «Μουλάν», τον «Βασιλιά των Λιονταριών» και τον «Ντάμπο». Δεν έχει ανακοινωθεί μέχρι στιγμής η ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου «Αλαντίν».