Έσπασε το χέρι του ο Daniel Day-Lewis

daniel-day-lewis Suzanne Plunkett
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 08 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπό του, ο οσκαρικός ηθοποιός τραυματίστηκε σε ατύχημα με μηχανάκι.

Ένα ατύχημα με μηχανάκι διατάραξε την ηρεμία του «συνταξιούχου» Daniel Day-Lewis, ο οποίος τον περασμένο Ιούνιο ανακοίνωσε την απόσυρσή του από την ηθοποιία. Ο βραβευμένος με τρία Όσκαρ Day-Lewis ενεπλάκη σε ένα ατύχημα με μηχανάκι και έσπασε το χέρι του. Μετά το συμβάν εθεάθη να περπατά προς το σπίτι του στην περιοχή West Village της Νέας Υόρκης, εμφανώς ταλαιπωρημένος, με το αριστερό του χέρι σε νάρθηκα.

247PAPS.TV / Splash News

Εκπρόσωπος του ηθοποιού επιβεβαίωσε το γεγονός στο περιοδικό People και διαβεβαίωσε πως, παρά το σπάσιμο, είναι καλά στην υγεία του. Σύμφωνα με μαρτυρία, ο Day-Lewis φορούσε κράνος όταν έγινε το ατύχημα, ενώ δεν φαίνεται να έχει τραυματιστεί κανένας άλλος. Η πηγή ανέφερε πως ο Day-Lewis «δεν ευθυνόταν» για το ατύχημα.

Ο τελευταίος ρόλος του Day-Lewis είναι στην επερχόμενη δραματική ταινία του Paul Thomas Anderson με τίτλο «Phantom Thread», για την οποία λιγοστά πράγματα είναι γνωστά. Η ταινία διαδραματίζεται στο Λονδίνο της δεκαετίας του 1950 και εστιάζει σε έναν μόδιστρο της υψηλής κοινωνίας και της βασιλικής οικογένειας. Ο κιθαρίστας των Radiohead Jonny Greenwood έχει αναλάβει να συνθέσει τη μουσική της ταινίας, η οποία θα κάνει την πρεμιέρα της στις αμερικάνικες αίθουσες ανήμερα των Χριστουγέννων.