Η Lady Gaga σκοπεύει να κάνει ένα διάλειμμα από τη μουσική

lady-gaga
ΔΕΥΤΕΡΑ, 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Παράλληλα άφησε να εννοηθεί πως σχεδιάζει να ασχοληθεί με άλλα project.

Η Lady Gaga σκοπεύει να κάνει ένα διάλειμμα από τη μουσική μετά το τέλος της παγκόσμιας περιοδείας της ώστε να μπορέσει να ξεκουραστεί, ενώ άφησε να εννοηθεί πως έχει άλλα project που θέλει να εξετάσει. Οι δηλώσεις της Αμερικανίδας pop star έγιναν στο Τορόντο, όπου παρευρέθηκε για συναυλία αλλά και για την προώθηση του ντοκιμαντέρ «Gaga: Five Foot Two» του Netflix.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους για τις περιπέτειες με την υγεία της, η Gaga σχολίασε πως «είναι δύσκολο, αλλά και απελευθερωτικό». Παρόλα αυτά, η ίδια τόνισε πως θέλει να κάνει ένα «διάλειμμα» στη μουσική, τονίζοντας ωστόσο πως αυτό δε σημαίνει πως δεν έχει «άλλα πράγματα στο μανίκι της». Η τραγουδίστρια ωστόσο απέφυγε να μιλήσει περισσότερο για τα αινιγματικά, μελλοντικά σχέδια της.

Στα τέλη Αυγούστου η Gaga είχε εμφανιστεί στη Νέα Υόρκη, όπου τραγούδησε στην βροχή, με αποτέλεσμα να αρρωστήσει. Παρά τις προσπάθειες της ίδιας και των γιατρών της, δεν κατέστη εφικτό να τραγουδήσει στο Μόντρεαλ και αναγκάστηκε να ακυρώσει τη συναυλία της. Παρά την ακύρωση, θαυμαστές της συγκεντρώθηκαν έξω από το ξενοδοχείο της, για να της ευχηθούν τα περαστικά, με την Gaga να τους αποζημιώνει με πίτσα και αυτόγραφα.