Δείτε το νέο ψυχεδελικό βίντεο των Rolling Stones

rolling-stones-shes-a-rainbow-videoclip
ΔΕΥΤΕΡΑ, 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Το «She’s A Rainbow» κυκλοφόρησε το 1967 αλλά δεν έχει παιχτεί ποτέ ζωντανά.

Φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από την κυκλοφορία τού «Their Satanic Majesties Request» και οι Rolling Stones σκοπεύουν να επανεκδώσουν τον κλασσικό δίσκο σε διπλό βινύλιο και Super Audio CD στις 22 Σεπτεμβρίου. Στο πλαίσιο εορτασμού της επανέκδοσης, οι γερόλυκοι της rock έδωσαν στη δημοσιότητα ένα νέο, ψυχεδελικό βιντεοκλίπ του «She’s A Rainbow», το οποίο μπορείτε να το δείτε πατώντας εδώ.

Η «No Filter» περιοδεία των Stones έχει ήδη ξεκινήσει.

Αξίζει να σημειωθεί πως το «She’s A Rainbow» και το «2000 Light Years From Home» είναι τα μόνα δύο τραγούδια από το «Their Satanic Majesties Request» που δεν έχουν παίξει ποτέ ζωντανά. Αυτό ενδέχεται σύντομα να αλλάξει, αφού ο Mick Jagger και η παρέα του έχουν σχεδιάσει μια ξεχωριστή ευρωπαϊκή περιοδεία, όπου έχουν υποσχεθεί να παίξουν πολλά σπάνια τραγούδια.

Πέραν όμως της επανέκδοσης του καλτ δίσκου τους, οι Rolling Stones αποκάλυψαν πρόσφατα πως έχουν αρχίσει να δουλεύουν πάνω σε νέο υλικό. Το περασμένο έτος κυκλοφόρησαν μια συλλογή διασκευών από κλασσικά blues κομμάτια, στο οποίο συμμετείχε ο Eric Clapton. Παράλληλα, ο Jagger ηχογράφησε δυο νέα τραγούδια, εμπνευσμένος από τις πρόσφατες δραματικές πολιτικές εξελίξεις, ως απάντηση στη «σύγχυση και απογοήτευση των εποχών που ζούμε».