Πρώτο τρέιλερ για τις «Πενήντα αποχρώσεις του γκρι: Απελευθέρωση»

fifty-shades-of-grey
ΔΕΥΤΕΡΑ, 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Η κινηματογραφική τριλογία θα ολοκληρωθεί τον προσεχή Φεβρουάριο.

Το ερωτικό best-seller της Βρετανίδας E. L. James, «Πενήντα αποχρώσεις του γκρι» αποτέλεσε αφορμή για πολλές συζητήσεις, αφού έχει σκανδαλίσει αναγνωστικό κοινό και κριτικούς με το περιεχόμενό του. Αντίστοιχα και η φιλόδοξη κινηματογραφική μεταφορά του μυθιστορήματος είχε κάνει πάταγο, όμως η συνέχεια δεν είχε την αναμενόμενη ανταπόκριση.

Παρά τη σχετική αποτυχία του «Πενήντα πιο σκοτεινές αποχρώσεις του γκρι» στα box office, οι παραγωγοί της ταινίας συνέχισαν με τον σχεδιασμό μιας τρίτης ταινίας, με τίτλο «Πενήντα αποχρώσεις του γκρι: Απελευθέρωση». Σκηνοθέτης της νέας ταινίας είναι για άλλη μια φορά ο James Foley, ενώ το σενάριο επιμελήθηκε ο σύζυγός της, Niall Leonard. Όπως είναι αναμενόμενο, οι αστέρες των δυο πρώτων ταινιών, Jamie Dornan και Dakota Johnson, επέστρεψαν στους ρόλους τους.

Στις «Πενήντα αποχρώσεις του γκρι: Απελευθέρωση», οι δυο πρωταγωνιστικοί χαρακτήρες έχουν παντρευτεί, κάτι που φαινομενικά ήθελαν και οι δυο. Όπως όμως και στα προηγούμενα κεφάλαια στην ιστορία τους, πίσω από την επιφάνεια κρύβονται πολλές ίντριγκες, μυστικά και αρκετό σεξ. Μπορείτε να δείτε το πρώτο teaser τρέιλερ της ταινίας, πατώντας εδώ.