Aπό πότε η Rihanna σχεδιάζει σειρά μακιγιάζ;

rihanna-1
ΤΡΙΤΗ, 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Είναι χαμαιλέοντας. Μας αρέσει όπως και να την έχουμε δει. Και τώρα που η Rihanna λανσάρει σειρά μακιγιάζ για γυναίκες που θέλουν να ξεχωρίζουν, καταλαβαίνουμε γιατί ό,τι αγγίζει γίνεται χρυσός. Της Σάντυς Τσαντάκη.

Αν δείτε ξαφνικά ότι γίνεται χαμός με κάτι κασετίνες με σκιές και κραγιόν υπό την επωνυμία Fenty Beauty, μην παραξενευτείτε. Η Rihanna κρύβεται πίσω από ένα ολοκαίνουργιο πρότζεκτ που φωτίζει την διαφορετικότητα, όχι μόνο την αποδέχεται, αλλά βρίσκει και το σωστό...πινέλο, για να νιώθουν όλες οι γυναίκες όμορφα. Λευκές, έγχρωμες, δεν έχει σημασία. Ο καθρέφτης είναι πιο δημοκρατικός από ποτέ. 

Στο πρόσφατο λανσάρισμα της εταιρίας η Rihanna ανακοίνωσε πως θα μπορεί κανείς να βρει τα καλλυντικά της σε 150 χώρες, και αυτή είναι μόνο η αρχή. Γιατί θέλει να φτιάξει μια βιομηχανία ομορφιάς που δεν είναι ελιτίστικη, απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες και δεν κοστίζει ακριβά. 

Τι να περιμένουμε; Κάτι μίνιμαλ συσκευασίες με παστέλ ροζ και μπεζ πινέλα και κονσίλερ, κάτι λευκά κόμπακτ με καθρεφτάκια, λίγο ρετρό, λίγο παλιομοδίτικα, σίγουρα διαφορετικά από ό,τι έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε μέχρι τώρα στο ράφι.

Και η ουσία; Η Rihanna δημιούργησε σε συνεργασία με την ομάδα της, 40 αποχρώσεις, έτσι ώστε το αποτέλεσμα να είναι όσο γίνεται πιο φυσικό.

Στα μπεστ-σέλερ, το lipgloss με την ευφάνταστη ονομασία «Gloss Bomb», μια ροζ χρυσή απόχρωση που ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες, όπως και οι αντίστοιχες σκιές. Η φιλοσοφία της Rihanna είναι να φτιάξει προϊόντα ομορφιάς που φαίνονται ωραία και αναδεικνύουν τα χαρακτηριστικά όλων των γυναικών. Μένει να δούμε και το αποτέλεσμα για να διαπιστώσουμε αν πρόκειται μόνο για μάρκετινγκ ή αν τελικά μια σειρά μακιγιάζ μπορεί να ανατρέψει τον ρατσισμό του κονσίλερ. 

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com