Δείτε το πρώτο τρέιλερ της νέας ταινίας του Ridley Scott

all-the-money-in-the-world
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Το ιστορικό δράμα «All The Money In The World» αφηγείται την πολύκροτη απαγωγή του John Paul Getty III.

Η ιστορία απαγωγής του John Paul Getty ΙΙΙ αποτελεί το θέμα της νέας ταινίας του Ridley Scott με τίτλο «All The Money In The World», η οποία είναι βασισμένη σε βιβλίο του John Pearson. Μπορείτε να δείτε το πρώτo τρέιλερ της ταινίας πατώντας εδώ.

Όπως προϊδεάζει ο τίτλος της, η ταινία εστιάζει στην παρατεταμένη άρνηση του βιομήχανου Jean Paul Getty να συνεργαστεί με τους απαγωγείς του εγγονιού του, κατά τις αρχές της δεκαετίας του 1970. Αρχικά οι απαγωγείς ζητούσαν 17 εκατομμύρια δολάρια, τα οποία η οικογένεια του αρνήθηκε να πληρώσει. Ο παππούς μάλιστα δεν έδειξε να συγκινείται από τα παρακάλια της μητέρας του εγγονιού του, Gail Harris, η οποία είχε πάρει διαζύγιο από τον γιό του και ζούσε μέχρι τότε με δικές τις οικονομίες. Η Harris όμως κατάφερε και βρήκε για σύμμαχο τον σύμβουλο των Getty, τον Fletcher Chase.

Τελικά η οικογένεια Getty κατέβαλε το ποσό των 2,9 εκατομμυρίων δολαρίων, όταν έλαβαν μέσω ταχυδρομείου το αφτί του απαχθέντος John Paul. Η όλη εμπειρία άφησε βαθιά τραύματα στον John Paul Getty, ο οποίος πέθανε στην ηλικία των 54 ετών. Οι αρχές συνέλαβαν εννέα από τους απαγωγείς, αλλά μονάχα δύο καταδικάστηκαν σε φυλάκιση. Στην ταινία, που θα προβληθεί τον χειμώνα, παίζουν οι Mark Wahlberg, Michelle Williams και Kevin Spacey.