Η Jamie Lee Curtis επιστρέφει για μια τελευταία «Νύχτα με τις μάσκες»

halloween-ressurection-Jamie-lee-curtis-michael-myers
ΔΕΥΤΕΡΑ, 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Ο μανιακός Μάικλ Μάγιερς θα κυνηγήσει για τελευταία φορά τη Λόρι Στρόουντ το φθινόπωρο του 2018.

Η scream queen της δεκαετίας του 1980, η Jamie Lee Curtis, θα επιστρέψει και θα αντιμετωπίσει τον Μάικλ Μάγιερς για άλλη μια φορά στη νέα συνέχεια της ταινίας «Νύχτα με τις μάσκες». Η ανακοίνωση ήρθε από την ίδια την ηθοποιό, με τη σημείωση πως θα είναι η τελευταία της εμφάνιση στο franchise. Βέβαια, στις ταινίες τρόμου ο θάνατος είναι (σχεδόν) πάντοτε προσωρινός, οπότε δε αποκλείεται να επιστρέψει ξανά στο μέλλον.

«Ίδια βεράντα. Ίδια ρούχα. Ίδια προβλήματα. 40 χρόνια μετά. Επιστρέφω στο Χάντονφιλντ όπου γίνονται τα γυρίσματα για μια τελευταία φορά για το Halloween» έγραψε στον λογαριασμό της στο Twitter η Lee Curtis. Στη φωτογραφία που ανέβασε η ηθοποιός διακρίνεται και ο Μάικλ Μάγιερς, ο οποίος παραμονεύει στο σκοτάδι κραδαίνοντας ένα μαχαίρι.

Η νέα συνέχεια στη σειρά ταινιών τρόμου, η οποία θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2018, είναι συμπαραγωγή της Blumhouse Productions και της Universal και φέρεται να είναι η τελευταία. Σκηνοθέτης της ταινίας είναι ο David Gordon Green, ενώ το σενάριο επιμελήθηκε ο κωμικός ηθοποιός Danny McBride. Ο δημιουργός της πρώτης ταινίας της σειράς, John Carpenter, θα εκτελέσει χρέη εκτελεστικού παραγωγού και συμβούλου.

H Jamie Lee Curtis έχει αντιμετωπίσει τον Μάικλ Μάγιερς σε τέσσερις από τις εννέα ταινίες της σειράς.

Μετά την ανακοίνωση της Jamie Lee Curtis, ελάχιστα πράγματα έχουν γίνει γνωστά αναφορικά με τα σχέδια των Green και McBride για την ταινία. Ο σεναριογράφος έχει υποσχεθεί πως δεν θα είναι κωμική ταινία τρόμου ή reboot της σειράς, συμπληρώνοντας στόχος τους είναι να την κάνουν τρομακτική.