O Lil’ Wayne διασκευάζει τα «Φιλαράκια»

lil-wayne-friends-nfl
ΤΕΤΑΡΤΗ, 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Παρακαλεί την ομάδα του στο NFL να πάρει επιτέλους μπρος και να κάνει μια νίκη.

Η νέα σεζόν του πρωταθλήματος αμερικάνικου ποδοσφαίρου NFL έχει ξεκινήσει εδώ και δυο εβδομάδες και ο Lil’ Wayne επιστρατεύτηκε για να το γιορτάσει με ένα νέο τραγούδι. Στο βίντεο το οποίο μπορείτε να δείτε εδώ, ο Lil’ Wayne ετοιμάζεται να ραπάρει για τη νέα σεζόν, όταν η μουσική ξαφνικά αλλάζει και παίζει το μουσικό θέμα της σειράς «Φιλαράκια».

Ο ράπερ φαίνεται να ξαφνιάζεται στην αρχή αλλά μόλις βρίσκει τον ρυθμό, αρχίζει να τραγουδά πάνω από το instrumental. Οι στίχοι, όπως είναι λογικό, έχουν αλλαχτεί, με τον ίδιο να απευθύνεται στην ομάδα του, αρχικά τονίζοντας πως εδώ και 15 χρόνια φέρνει μόνο δάκρια στους πιστούς οπαδούς και στη συνέχει παρακαλώντας την να «πάρει μπρος» επιτέλους και να σταυρώσει νίκη.

Tidal

Το βιντεοκλίπ του «Moonlight» αρχικά κυκλοφόρησε αποκλειστικά μέσω Tidal.

Τον περασμένο Αύγουστο, ο Jay-Z ανέβασε στο Tidal μια δική του «διασκευή» των τίτλων της πολυαγαπημένης τηλεοπτικής σειράς, με ένα καστ μαύρων ηθοποιών. Στο βίντεο του εμφανίστηκαν, μεταξύ άλλων, οι Hannibal Buress («Broad City»), Lil Rel Howery («Get Out») και Lakeith Stanfield («Atlanta»). Μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ.

«Δεν έχω Tidal. Είμαι απλά χαρούμενος που η εκπομπή παραμένει στο πολιτιστικό πνεύμα των καιρών μετά από όλα αυτά τα χρόνια» είχε σχολιάσει τότε ο David Crane, ένας εκ των δημιουργών της σειράς.