Πώς βρέθηκε ένα punk rock συγκρότημα στο βινύλιο της Beyoncé;

beyonce-lemonade
ΤΕΤΑΡΤΗ, 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Ένα «ανθρώπινο σφάλμα» είχε αποτέλεσμα οι φανς της Beyoncé να μυηθούν στους Zex.

Οι θαυμαστές της Beyoncé έπρεπε να περιμένουν σχεδόν έναν χρόνο για να απολαύσουν το «Lemonade» σε βινύλιο, αλλά ορισμένοι απογοητεύτηκαν όταν άλλαξαν πλευρά και αντί για την Queen Bey άκουσαν μια καναδική punk rock μπάντα. Ένα «ανθρώπινο σφάλμα» στο εργοστάσιο παραγωγής δίσκων Celebrate Records της Γερμανίας είχε ως αποτέλεσμα να τυπωθεί το «Uphill Battle» των Zex από το Οντάριο του Καναδά, αντί για τα τραγούδια της Beyoncé.

Facebook

Οι Zex βρήκαν το μπέρδεμα εξαιρετικά αστείο.

Το ίδιο το συγκρότημα ενημέρωσε τους θαυμαστές του μέσω ενός βίντεο στο Facebook, ενώ η δισκογραφική της Beyoncé, η Columbia Records, ζήτησε συγνώμη για το σφάλμα και έχει προσφέρει τη δυνατότητα αλλαγής. «Ορισμένοι επικοινώνησαν με το συγκρότημα και προσφέρθηκαν να μας πουλήσουν το αντίγραφό τους σε εξωφρενικές τιμές» σχολίασε στο Slate ο κιθαρίστας των Zex, Jo Galipeau, προσθέτοντας πως δεν απογοητεύτηκαν όλοι οι θαυμαστές της Beyoncé.

Το πολύτελές box sex του «Lemonade» περιέχει ένα βιβλίο με φωτογραφίες και σημειώσεις από τις ηχογραφήσεις του δίσκου.

«Πολλοί γύρισαν και είπαν πως τους άρεσε η έκπληξη στην άλλη πλευρά, πως είναι καλή μουσική, αν και δεν είναι αυτό για το οποίο πλήρωσαν» συμπλήρωσε ο Galipeau. Η τραγουδίστρια του συγκροτήματος, Gretchen Steel, τόνισε πως η απροσεξία ήταν «εξωπραγματική», αλλά παραδέχτηκε πως το σφάλμα και η έκταση που πήρε ήταν εξαιρετικά αστεία.