Οι Killers αποκαλύπτουν λεπτομέρειες για το νέο τους άλμπουμ «Wonderful Wonderful»

killers
ΠΕΜΠΤΗ, 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Ο δίσκος κυκλοφορεί στις 22 Σεπτεμβρίου από την Island Records.

Οι Killers αποκάλυψαν λεπτομέρειες για τον πολυαναμενόμενο νέο δίσκο τους, «Wonderful Wonderful», το πέμπτο στούντιο άλμπουμ της μπάντας και το πρώτο μετά από πέντε χρόνια. Η νέα τους δουλειά ηχογραφήθηκε στο στούντιο των Killers στο Λας Βέγκας και στο στούντιο του Jacknife Lee (που κάνει την παραγωγή) στο Λος Άντζελες.

Μετά την κυκλοφορία του πρώτου single, «The Man», οι The Killers πραγματοποίησαν μια συναυλία έκπληξη στο φεστιβάλ Glastonbury τον Ιούνιο, με την οποία ολοκλήρωσαν τις εμφανίσεις τους στην Ευρώπη, αφήνοντας τα κοινό ενθουσιασμένο. Μάλιστα ξεπούλησαν τα εισιτήρια της συναυλίας στους στο Hyde Park του Λονδίνου σε χρόνο ρεκόρ. Το 2018, οι Killers θα ξεκινήσουν περιοδεία στις ΗΠΑ, στο πρώτο παγκόσμιο τουρ από το 2013, με στάσεις στο Barclays Center του Μπρούκλιν, το Madison Square Garden στη Νέα Υόρκη καθώς και το Staples Center στο Λος Άντζελες

To εξώφυλλο του Wonderful Wonderful είναι φωτογραφία του Anton Corbijn.

Με το pre-order του άλμπουμ Wonderful Wonderful, είναι διαθέσιμο για αυτόματο κατέβασμα το κομμάτι «Run For Cover» (δείτε το video εδώ)

Το Wonderful Wonderful είναι το πιο προοδευτικό, ηχητικά, άλμπουμ τη μπάντας, με δυνατά ρεφρέν και ύμνους που θα τους αναδείξουν σίγουρα σε ένα από τα μεγαλύτερα και πιο αγαπημένα συγκροτήματα του κόσμου.

Τracklist:
1. Wonderful Wonderful
2. The Man
3. Rut
4. Life To Come
5. Run For Cover
6.Tyson vs Douglas
7. Some Kind Of Love
8. Out Of My Mind
9. The Calling
10. Have All The Songs Been Written?