Μετά την κόντρα έρχεται συνεργασία Justin Bieber και Marilyn Manson;

Justin-bieber-marilyn-manson
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

«Ας τα κάνουμε τούμπα και να σπάσουμε πλάκα με τον τύπο, κάνοντας κάτι μαζί» δήλωσε ο Manson.

Ο Marilyn Manson άφησε να εννοηθεί πως θα τον ενδιέφερε να συνεργαστεί με τον Justin Bieber στο άμεσο μέλλον. Οι δυο τραγουδιστές πρόσφατα έδωσαν τέλος στη «βεντέτα» που είχε ξεσπάσει μεταξύ τους το τελευταίο έτος, όταν ο Bieber προσέγγισε τον Manson.

Ο Καναδός pop star επικοινώνησε με τον Manson, μετά από σχόλια που έκανε με πρόσχημα μια μπλούζα που φόρεσε σε συναυλία. Στο μπροστινό μέρος της μπλούζας υπήρχε φωτογραφία του Manson και από πίσω το όνομα του Bieber. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ο Bieber φέρεται να δήλωσε πως αυτός «επανάφερε στη δημοσιότητα» τον Manson, κάτι το οποίο εξόργισε τον τελευαταίο. Ο Bieber όμως επικοινώνησε μέσω μηνυμάτων με τον Manson, ζητώντας συγνώμη για την κατάσταση.

Barneys

Ο Bieber είχε λάβει την σχετική άδεια για να λανσάρει τα μπλουζάκια με την φυσιογνωμία του Marilyn Manson.

Σε πρόσφατη εμφάνισή του στην εκπομπή του Howard Stern για τον ραδιοφωνικό σταθμό SiriusXM την περασμένη Τρίτη, ο Manson αποκάλυψε ορισμένα από τα μηνύματα που αντάλλαξε με τον Bieber. Σε ένα από αυτά αναφέρει πως «δεν υπάρχει έχθρα» και πως όλα «είναι cool» μεταξύ τους. «Ο κόσμος απλά μετέτρεψε τη φάση με τη μπλούζα σε μια τεχνητή έχθρα. Ας τα κάνουμε τούμπα και να σπάσουμε πλάκα με τον τύπο, κάνοντας κάτι μαζί. Θα είναι το καλύτερο» σχολίασε ο Manson.

Αυτόν τον καιρό ο Manson ετοιμάζεται για την κυκλοφορία του δέκατου δίσκου του με τίτλο «Heaven Upside Down» που αναμένεται για τις 6 Οκτωβρίου, ενώ ο Bieber πρόσφατα διέκοψε την παγκόσμια περιοδεία του λόγω κόπωσης, οπότε όλα είναι θέμα προγραμματισμού και θέλησης.