Πώς μοιάζει το σπίτι που αγόρασαν η Beyonce με τον Jay-Z;

beyonce-home
ΔΕΥΤΕΡΑ, 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Δεν έχει σημασία αν ακούμε τη μουσική τους ή αν παρακολουθούμε το Instagram τους. Εμείς έχουμε πάντα την περίεργεια να βλέπουμε τα σπίτια αναγνωρίσιμων προσώπων, έστω απέξω. Εσείς; Της Σάντυς Τσαντάκη.

Στην περίπτωση της Beyonce και του Jay-Z, το σπίτι είναι ολοκαίνουργιο, τους στοίχισε 26 εκατομμύρια δολάρια, και είναι στα Χάμπτονς. Πελώριο, μέσα στο πράσινο, γκρι, λευκό, απροσπέλαστο.

Κι επειδή στις αρχές του μήνα ήταν και τα γενέθλια της Beyonce, πολλοί ήταν εκείνοι που βιάστηκαν να πουν πως επρόκειτο ίσως για το δώρο των γενεθλίων της…

Κάτι …απλό και απέριττο. Όπως και να έχει, πρόκειται για ένα σπίτι με εφτά κρεβατοκάμαρες, εφτά μπάνια κι ένα wc (με μάρμαρο από την Ιταλία), ακριβώς ή σχεδόν στα μέτρα μιας οικογένειας που απαριθμεί πλέον πέντε μέλη.

Έχει δική του λίμνη και έξτρα σπίτι για τους καλεσμένους, με επιπλέον σαλόνι, κουζίνα, δύο κρεβατοκάμαρες και ένα μπάνιο. Το ζευγάρι έχει ήδη στην κατοχή του δύο σπίτια, το ένα στη Νέα Υόρκη και το άλλο στη Νέα Ορλεάνη, και ετοιμάζονται να αγοράσουν ένα ακόμη στο Λος Άντζελες. 

Και ίσως είναι η στιγμή να αφήσουν και το ενοίκιο στο Μαλιμπού για ένα σπίτι που τους στοιχίζει το μήνα 400.000 δολάρια. Μήπως τους κούρασαν οι σκάλες; Μπορεί να βαρέθηκαν τη θέα. Δύσκολοι καιροί για αστέρες της ποπ. 

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com