Περιοδεία αφιέρωμα από φίλους και συνεργάτες του David Bowie

celebrating-david-bowie-tour-live
ΤΡΙΤΗ, 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Οι Mike Garson, Adrian Belew, Gerry Leonard, Carmine Rojas, Gaby Moreno και Angelo Moore θα ερμηνεύσουν όλες τις μεγάλες επιτυχίες του Bowie.

Μια ομάδα φίλων και συνεργατών του David Bowie ανακοίνωσε την παγκόσμια περιοδεία «Celebrating David Bowie» για το 2018, όπου θα ερμηνεύουν τραγούδια από όλο το φάσμα της καριέρας του. Η πρώτη συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο Παρίσι στις 10 Ιανουαρίου και η περιοδεία θα ολοκληρωθεί τον Μάρτιο στην Αμερική.

Ανάμεσα στους καλλιτέχνες που θα εμφανιστούν επί σκηνής είναι ο πιανίστας Mike Garson, ο Adrian Belew των King Crimson, ο Carmine Rojas, ο τραγουδιστής των Fishbone Angelo Moore, ο Gerry Leonard και η Gaby Moreno, ενώ σε κάθε συναυλία θα υπάρχουν «special καλεσμένοι». Το συγκεκριμένο σχήμα είχε παρουσιαστεί για πρώτη φορά τον περασμένο Ιανουάριο σε μια tribute συναυλία που έγινε στο Λονδίνο.

London Jan 8th

A post shared by Celebrating David Bowie (@celebrating_david_bowie) on

Τότε είχαν εμφανιστεί ως «guest stars» ο Gary Oldman, ο Joe Εlliott των Def Lepard, ο Tony Hadley των Spandau Ballet, ο Simon le Bon των Duran Duran, αλλά και νεότεροι καλλιτέχνες όπως ο Tom Chaplin των Keane και η La Roux, αφήνοντας πολύ θετικές εντυπώσεις. Τα εισιτήρια για τις συναυλίες θα διατεθούν προς πώληση την Παρασκευή.