Νέο τρέιλερ από τον «Θάνατο του Στάλιν»

the-death-of-stalin-poster
ΠΕΜΠΤΗ, 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Jeffrey Tambor, Steve Buscenmi, Olga Kurylenko και Jason Isaacs πρωταγωνιστούν στη σουρεαλιστική ματιά στην ιστορία.

Κυκλοφόρησε το δεύτερο τρέιλερ από τη νέα μαύρη κωμωδία του Βρετανού σκηνοθέτη και συγγραφέα Armando Iannucci, «The Death of Stalin», η οποία είναι βασισμένη «ελαφρώς» σε πραγματικά γεγονότα. Μπορείτε να δείτε το νέο τρέιλερ πατώντας εδώ.

Η σατιρική κωμωδία του Iannucci αφηγείται το χάος που δημιουργήθηκε στη Σοβιετική Ένωση μετά τον ξαφνικό θάνατο του Joseph Stalin το 1953, με τους διαδόχους να συγκρούονται για την εξουσία αλλά και τις ζωές τους. To «Death of Stalin» είναι βασισμένο στην ομώνυμη σειρά graphic novel των Fabien Nury και Thierry Robin, ενώ το σενάριο της ταινίας γράφτηκε από τον Iannucci, τον David Schneider και τον Ian Martin.

Πρωταγωνιστής της ταινίας είναι ο Jeffrey Tambor στον ρόλο του Georgy Malenkov, ενώ το all-star καστ της ταινίας περιλαμβάνει τον Adrian McLoughlin ως Joseph Stalin, τον Steve Buscemi ως Nikita Khrushchev, την Olga Kurylenko ως Maria Yudina, τον Michael Palin ως Vyacheslav Molotov, τον Simon Russell Beale ως Lavrentiy Beria, τον Paddy Considine ως Comrade Andreyev, την Andrea Riseborough ως Svetlana Stalin, τον Rupert Friend ως Vasily Stalin, τον Jason Isaacs ως Georgy Zhukov, τον Paul Whitehouse ως Anastas Mikoyan και τον Justin Edwards ως Spartak Sokolov.

 To «The Death of Stalin» θα προβληθεί στους κινηματογράφους το φθινόπωρο.