Η Madonna ξέρει να αστειεύεται

madonna
ΠΕΜΠΤΗ, 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Η βασίλισσα της pop έκανε το ντεμπούτο της στο stand up πλάι στην Amy Schumer αφήνοντας θετικές εντυπώσεις.

Μετά τη μουσική, τον κινηματογράφο και τον χώρο της μόδας, η Madonna έχει αποφασίσει να δοκιμάσει τις ικανότητές της στην stand up κωμωδία και έδωσε την πρώτη της παράσταση στο θρυλικό Comedy Cellar της Νέας Υόρκης. Η εμφάνισή της πλάι στην Amy Schumer δεν ήταν προγραμματισμένη, ξαφνιάζοντας ευχάριστα τους θαμώνες του comedy club.

Σε ανάρτησή της στο Instagram, η Madonna έγραψε πως τη μια στιγμή πήγαινε στο κατάστημα Barneys της Νέας Υόρκης για την προώθηση της νέας γραμμής προϊόντων για την φροντίδα του δέρματος και την επόμενη ακολούθησε την Amy Schumer στο Comedy Cellar όπου πραγματοποίησε το stand up ντεμπούτο της. Στη συνέχεια δήλωσε κατενθουσιασμένη από την πρώτη της εμπειρία και ευχαρίστησε την Schumer.

We'd like to thank @nyccomedycellar for taking a chance on our new act

A post shared by @amyschumer on

Η Αμερικανίδα κωμικός και ηθοποιός ευχαρίστησε με τη σειρά της το Comedy Cellar που τους έδωσε την ευκαιρία να δοκιμάσουν την νέα τους παράσταση. Την ίδια βραδιά εμφανίστηκαν επί σκηνής ο Pete Holmes, ο Aziz Ansari, ο John Stewart και ο Louis CK.

Άγνωστο παραμένει εάν η βασίλισσα της pop θα επιχειρήσει μια νέα καριέρα στην κωμωδία, αλλά τα σχόλια των θαυμαστών τόσο της Madonna όσο και του stand up ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντικά.