Ο Bill Murray αγαπά το μπέιζμπολ

bill-murray-cubs
ΠΕΜΠΤΗ, 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Θα πρωταγωνιστήσει στην βιογραφική ταινία για τον επικό άθλο των Chicago Cubs το 2016.

Το 2016, οι Chicago Cubs κατέκτησαν το World Series, καταφέρνοντας έτσι να σπάσουν μια «κατάρα» που κράτησε 108 χρόνια. Όπως είναι αναμενόμενο, ο αγωνιστικός θρίαμβος της ομάδας θα γίνει ταινία και το Deadline αναφέρει πως ο Bill Murray βρίσκεται σε συζητήσεις με τους παραγωγούς για έναν πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία με τίτλο «Teammate».

AP / Nam Y. Huh

Το 2016 οι Cubs κατέκτησαν το World Series μετά από 108 χρόνια.

Εφόσον επιτευχθεί συμφωνία, ο Murray (ο οποίος είναι μεγάλος οπαδός των Cubs) θα παίξει τον ρόλο του προπονητή της ομάδας, Joe Maddon. Η ταινία θα είναι βασισμένη στο βιβλίο του πρώην παίκτη των Boston Red Sox και Chicago Cubs, David Ross, με τίτλο «Teammate: My Journey In Baseball And A World Series For The Ages», ενώ το σενάριο θα φέρει την υπογραφή του Ram Getz και του John Corcoran. Σκηνοθέτης της ταινίας θα είναι ο Αυστραλός Shane Abbess.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Murray έχει τη φήμη ενός ηθοποιού που δύσκολα μπορεί να εντοπιστεί από τις εταιρείες παραγωγής, για να του κάνουν προτάσεις, αφού δεν έχει ατζέντη. Στο παρελθόν, ο Murray έχει χάσει την ευκαιρία να παίξει σε μεγάλες ταινίες για τον απλούστατο λόγο ότι δεν μπόρεσαν να τον βρουν στο τηλέφωνο. Δεδομένης της μεγάλης του αγάπης για τους Cubs, δύσκολα θα πει όχι στη δυνατότητα να ξαναζήσει τις μαγικές στιγμές του 2016.