Τέλος στο «Sex And The City» με υπαιτιότητα (;) Samantha Jones

sex-and-the-city
ΔΕΥΤΕΡΑ, 02 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

Sarah Jessica Parker και Kim Cattrall διέψευσαν κατηγορηματικά την φημολογία για ένα νέο σίκουελ.

Μπορεί το «Sex And The City» να σημείωσε τεράστια επιτυχία ως τηλεοπτική σειρά, αλλά στον κινηματογράφο οι επιδώσεις του franchise ήταν μάλλον αναιμικές. Η πρώτη ταινία που κυκλοφόρησε το 2008 ήταν αξιοπρεπέστατη, όμως η συνέχεια του 2010 μνημονεύεται ως μια από τις χειρότερες ταινίες της χρονιάς, έχοντας προταθεί για επτά Χρυσά Βατόμουρα εκείνη την χρονιά (κέρδισε τελικά τρία).

Μετά την παταγώδη αποτυχία της δεύτερης συνέχειας, το franchise ουσιαστικά μπήκε στον πάγο. Παρόλα αυτά, κατά καιρούς έχουν εμφανιστεί φήμες για μια νέα συνέχεια, αφού η τελευταία ταινία άφησε τους θαυμαστές της σειράς ανικανοποίητους. Οι φήμες όμως θα παραμείνουν φήμες, αφού η Sarah Jessica Parker ξεκαθάρισε λέγοντας: «Τελείωσε, δεν θα το κάνουμε».

Το «Sex And The City 2» δεν άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Μιλώντας στο Extra, η ηθοποιός απέφυγε να αναφέρει τους λόγους για τους οποίους δε θα γυριστεί μια νέα συνέχεια, τονίζοντας παράλληλα την απογοήτευσή της για αυτή την εξέλιξη. «Είχαμε αυτό το όμορφο, αστείο, σπαρακτικό, χαρούμενο και πολύ συμπαθητικό σενάριο» δήλωσε χαρακτηριστικά η πρωταγωνίστρια της σειράς. Η Parker έχει εκφράσει αρκετές φορές στο παρελθόν το έντονο ενδιαφέρον της για μια επιστροφή στον ρόλο που την καθόρισε. Ωστόσο, το «πρόβλημα» ενδέχεται να μην είναι η απροθυμία των παραγωγών, αλλά οι ενστάσεις και οι απαιτήσεις του καστ.

Πιο συγκεκριμένα, η Daily Mail της ανέφερε σε άρθρο πως ένας από τους λόγους που δεν έχει γυριστεί νέα συνέχεια είναι η άρνηση της Kim Cattrall να εμφανιστεί ως Samantha Jones, παρά το γεγονός ότι οι άλλες τρεις πρωταγωνίστριες φέρονται να έχουν ήδη συμφωνήσει. Σύμφωνα με τις φήμες, η Cattrall φέρεται να είχε θέσει ως όρο συμμετοχής της σε μια νέα ταινία «Sex And The City» τη στήριξη εξ μέρους της Warner Bros άλλων κινηματογραφικών project της.

Η ηθοποιός διέψευσε άμεσα τις φήμες μέσω Twitter, υπογραμμίζοντας πως «η μόνη απαίτησή της» ήταν πως δεν ήθελε να κάνει μια τρίτη ταινία, κάτι το οποίο είχε ξεκαθαρίσει στους παραγωγούς από το 2016.