Η Cara Delevingne για την κατάθλιψη: «Έχω κάτι σκοτεινό μέσα μου που δεν μπορώ να αποφύγω»

cara-delevingne
ΔΕΥΤΕΡΑ, 02 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

Η ηθοποιός και μοντέλο μίλησε ανοιχτά για την σκληρή μάχη που έχει που έχει δώσει με την κατάθλιψη.

Έχοντας εμφανιστεί σε ταινίες όπως «Ο πυρετός της τουλίπας», «Ομάδα Αυτοκτονίας» και «Χάρτινες πόλεις», η Cara Delevingne έχει γίνει ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα και ελπιδοφόρα πρόσωπα στο Χόλυγουντ. Πίσω όμως από τον εξιδανικευμένο λαμπερό κόσμο του θεάματος συχνά μπορεί να «κρύβεται» μια πιο σκοτεινή και λιγότερο χαρούμενη πραγματικότητα. Η Delevingne μίλησε για την κατάθλιψη που έχει αντιμετωπίσει, ειδικά όταν ήταν νεότερη.

«Πάντα ένιωθα αρκετά περίεργη και διαφορετική ως παιδί και εκείνο το συναίσθημα ήταν κάτι το οποίο δεν μπορούσα να καταλάβω ή να εκφράσω. Δεν ήταν πως ήμουν εξωγήινη, αλλά πραγματικά ήξερα πως κάτι περίεργο συνέβαινε» δήλωσε στο περιοδικό Porter.

Στη συνέντευξή της παραδέχτηκε πως είχε «προνομιακή» ανατροφή, ενώ άφησε να εννοηθεί πως δεν βρήκε τη στήριξη που χρειαζόταν από τον κοινωνικό της περίγυρο. «Τόσοι φίλοι μου αναρωτιούνται πώς έκαι γιατί ένιωθα έτσι ενώ ήμουν τόσο τυχερό.  Ναι, είμαι τυχερή, τα καταλαβαίνω όλα αυτά και μακάρι να μπορούσα να τα εκτιμήσω» εξήγησε η ηθοποιός, για να συμπληρώσει: «Μέσα μου υπάρχει κάτι σκοτεινό το οποίο δεν μπορώ να αποφύγω».

Reuters

«Μισούσα τον εαυτό μου που είχα κατάθλιψη. Μισούσα που ένιωθα κατάθλιψη, μισούσα που ένιωθα. Ήμουν πολύ καλή στο να διαχωρίζομαι πλήρως από το συναίσθημα. Όλη την ώρα αμφέβαλα για τον εαυτό μου, έλεγα κάτι και μετά μισούσα τον εαυτό μου που το είπα. Δεν καταλάβαινα τι γινόταν, πέραν του γεγονότος ότι δεν ήθελα να ζω πια» υπογράμμισε στη συνέντευξή της.

Καταλήγοντας, η Delevingne σχολίασε πως η εφηβεία ήταν σαν «ένα τρενάκι του λούνα παρκ με προορισμό την κόλαση», το οποίο όμως κατάφερε να ξεπεράσει. «Ο χρόνος περνά, τα συναισθήματα φεύγουν και τα πράγματα βελτιώνονται» υπογράμμισε η ηθοποιός.