Οδήγησε ο Jim Carrey την πρώην σύντροφό του στην πορνεία, τα αφροδίσια και τα ναρκωτικά;

Jim-carrey Lucas Jackson
ΔΕΥΤΕΡΑ, 02 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

Ξεκίνησε η δίκη του Jim Carrey για τον θάνατο της πρώην συντρόφου του και οι αποκαλύψεις είναι συνταρακτικές.

Ο δημοφιλής κωμικός ηθοποιός Jim Carrey βρίσκεται στα δικαστήρια, κατηγορούμενος για τον θάνατο της πρώην συντρόφου του, Cathriona White. Η 30χρονη White, με καταγωγή από την Ιρλανδία, εργαζόταν ως μακιγιέρ και πέθανε τον Σεπτέμβριο του 2015 από υπερβολική δόση συνταγογραφημένων φαρμάκων. Η σχέση της White με τον Carrey ξεκίνησε το 2012. Μετά από έναν χωρισμό στα τέλη του 2013, αναθερμάνθηκε το 2015, λίγο πριν το θάνατο της White.

Η μητέρα της White, Bridget Sweetman, και ο πρώην σύζυγός της, Mark Burton, κίνησαν νομικές διαδικασίες κατά του ηθοποιού, ισχυριζόμενοι πως ευθύνεται για την αυτοκτονία. Οι αποκαλύψεις στη δίκη του Carrey είναι συνταρακτικές, αφού, σύμφωνα με ένα μήνυμα που φέρεται να έγραψε η White, ο δημοφιλής ηθοποιός τη «σύστησε» στα ναρκωτικά και την πορνεία, ενώ παράλληλα της άσκησε ψυχολογική βία και της μετέδωσε τον ιό του έρπητα. Το μήνυμα, αντίγραφο του οποίου κατέχει η Daily Mail, βρήκαν οι δικηγόροι των εναγόντων, αλλά δεν έχει γίνει γνωστό εάν ο Carrey το είχε δει όσο ζούσε η White.

Στη δίκη, που ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα, έγινε επίσης γνωστό πως ο Carrey είχε προσφέρει ένα χρηματικό ποσό στην White όταν ισχυρίστηκε πως της μετέδωσε τον ιό του έρπητα. Ο ηθοποιός, από την πλευρά του, συνεχίζει να υποστηρίζει πως η White είχε κολλήσει το νόσημα πριν ξεκινήσει η σχέση τους. Ο Carrey υποστήριξε μέσω ανάρτησης του στο Twitter πως η κίνηση του να διευθετήσει τους «ψευδείς ισχυρισμούς» πριν από τρία χρόνια ήταν «λάθος». Ο Carrey αναφέρει πως «ενέδωσε» τότε, γιατί πίστευε πως ο δικηγόρος της White, Filippo Marchino, πίεζε και εκμεταλλευόταν την πρώην σύντροφό του, ενώ ανακοίνωσε πως έχει καταθέσει μήνυση εναντίον του.

Στο μήνυμα που βρέθηκε στο iPad, η White εξηγεί πως το νόσημα της προκάλεσε τεράστια ταραχή και αναστάτωση. «Δεν έχεις σκεφτεί για το στίγμα με το οποίο πρέπει να ζήσεις για το υπόλοιπο της ζωή σου» έγραψε η White.

Συνεχίζοντας, η White ζητά από τον Carrey να απολογηθεί «εφόσον νοιάζεται αρκετά» και του ζητά να κατανοήσει πως μια πράξη που μπορεί να του φαίνεται τόσο μικρή «μπορεί να καταστρέψει τη ζωή ενός κοριτσιού». Στο γράμμα της, η White σημειώνει πως «πριν από εσένα μπορεί να μην είχα πολλά, αλλά είχα σεβασμό, ήμουν χαρούμενος άνθρωπος. Σε γνώρισα και με σύστησες στην κοκαΐνη, τις ιερόδουλες, την ψυχική κακοποίηση και την ασθένεια. Καταλήγοντας, η White τονίζει: «Με διέλυσες ως άνθρωπο, Jim, απορρόφησες ό,τι άξιο μου είχε απομείνει», ενώ συνέκρινε την προσωπικότητα του Carrey με τον Δρ. Τζέκιλ και Μίστερ Χάιντ.