Η Cher γίνεται μιούζικαλ στο Broadway

cher
ΤΕΤΑΡΤΗ, 04 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

Πρεμιέρα το φθινόπωρο του 2018 για την παράσταση για τη ζωή και το έργο της δημοφιλούς σταρ της παγκόσμιας μουσικής σκηνής.

«Η ζωή μου σαν μιούζικαλ στο Broadway. Είναι παράξενο, τρελό, διασκεδαστικό. Ίσως έτσι ακριβώς όπως νομίζει ο κόσμος ότι είναι η ζωή μου», δήλωσε η Cher και ανακοίνωσε ότι το «The Cher Show» θα κάνει πρεμιέρα το φθινόπωρο του 2018 στο Neil Simon Theatre, το περίφημο θέατρο της Νέας Υόρκης.

Η μουσικοθεατρική παράσταση σε παραγωγή Flody Suarez και Jeffrey Seller (Hamilton), κείμενο Rick Elice, σκηνοθεσία Jason Moore, χορογραφία Christopher Gattelli (Newsies) και μουσική διεύθυνση Daryl Waters θα ακολουθεί την έξι δεκαετιών πορεία της δημοφιλούς σταρ στην παγκόσμια μουσική σκηνή και θα περιλαμβάνει σχεδόν 35 με 40 από τα πιο γνωστά τραγούδια της.

Η βιογραφία της θα χωρίζεται σε τρία στάδια: την εποχή πριν γνωρίζει τον μελλοντικό της σύζυγο, Sonny Bono, την εποχή μετά τον χωρισμό τους και την περιοδεία «Believe», με την οποία επέστρεψε στα μουσικά πράγματα και στο σήμερα, που περιλαμβάνει την εν εξελίξει περιοδεία της.

Όσον αφορά στο ποια θα υποδυθεί την Cher, δεν θέλει και ερώτημα. Φυσικά και η 71χρονη τραγουδίστρια θα ερμηνεύσει τον εαυτό της.

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΦΑΡΑΖΗ