Ακούστε ένα ακυκλοφόρητο demo των Smiths

the-smiths Andre Csillag
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 06 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

Η deluxe επανέκδοση του «The Queen Is Dead» περιλαμβάνει demo, b-sides, ζωντανές ηχογραφήσεις και σπάνιο υλικό.

Οι Smiths έδωσαν στη δημοσιότητα ένα ακυκλοφόρητο demo του «I Know It’s Over», το οποίο θα περιλαμβάνεται στην deluxe επανέκδοση του «The Queen Is Dead» που θα βγει από την Warner Bros στις 20 Οκτωβρίου. Μπορείτε να ακούσετε το τραγούδι εδώ.

Η super deluxe επανέκδοση θα κυκλοφορήσει σε box set πέντε βινυλίων, διπλό CD και CD/DVD. Πέραν μιας πλήρως αποκαταστημένης έκδοσης του δίσκου, η επανέκδοση θα περιλαμβάνει μια σειρά από ακυκλοφόρητα demo, b-sides, ζωντανές ηχογραφήσεις και άλλα σπάνια τραγούδια, καθώς και το ντοκιμαντέρ «The Queen Is Dead» του Derek Jarman.

Reuters

To «Low In High School» κυκλοφορεί στις 17 Νοεμβρίου.

O πρώην τραγουδιστής των Smiths, o Morrissey, θα κυκλοφορήσει τον επόμενο προσωπικό του δίσκο με τίτλο «Low In High School» στις 17 Νοεμβρίου. Σε πρόσφατη εμφάνισή του στην τηλεοπτική εκπομπή του Jools Holland και σε ένα live session για το BBC 6 Music, ο Morrissey όπου εκτός από κλασσικά κομμάτια παρουσίασε ορισμένα από τα καινούρια τραγούδια, όπως τα «When You Open Up Your Legs», «I Wish You Lonely», «Home Is a Question Mark», «Jacky’s Only Happy When She’s Up on the Stage» και «Spent the Day In Bed».