Η Winona Ryder έπεσε θύμα bullying και δεν ήταν καθόλου δημοφιλής

beetlejuice-wynona-ryder
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 06 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

Συμμαθητές της χολιγουντιανής σταρ την αποκαλούσαν «μάγισσα» μετά την ερμηνεία της στην μαύρη κωμωδία του Tim Burton, «Ο Σκαθαροζούμης».

Η Winona Ryder αποκάλυψε πως, μετά τα γυρίσματα του «Σκαθαροζούμη», αντιμετώπισε σχολικό εκφοβισμό. Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η ηθοποιός μίλησε για τα παιδικά της χρόνια και πως, παρά το γεγονός ότι είχε παίξει σε πολλές ταινίες στα εφηβικά της χρόνια, δεν ήταν δημοφιλής στο σχολείο της.

Η μαύρη κωμωδία του Tim Burton μπορεί να σημείωσε τεράστια επιτυχία, αλλά η ζωή της Wynona Ryder στο σχολείο δεν βελτιώθηκε.

Όταν επελέγη για τον ρόλο της Lydia Deetz στον «Σκαθαροζούμη» του Tim Burton, η Ryder πίστεψε πως η ζωή της στο σχολείο θα βελτιωνόταν. Τελικά όμως «έκανε τα πράγματα χειρότερα», αφού οι συμμαθητές της την αποκαλούσαν «μάγισσα».

Συνεχίζοντας, η ηθοποιός παραδέχτηκε πως κατάφερε να ξεπεράσει τις δυσκολίες στο σχολείο της χάρη στην αγάπη και τη στήριξη των γονιών της. «Δεν είχαμε πολλά λεφτά, αλλά η αποζημίωση σε αγάπη ήταν εκπληκτική. Θα τους είχα επιλέξει ακόμα και εάν δεν ήταν οι γονείς μου. Είναι οι καλύτεροι φίλοι μου» τόνισε στη συνέντευξή της η Ryder.

Ο σκηνοθέτης του «Σκαθαροζούμη», Tim Burton, δήλωσε το περασμένο έτος πως η Warner Bros έχει δώσει το πράσινο φως για μια συνέχεια. «Έχουμε μιλήσει με τα μέλη του καστ που θέλαμε για την ταινία και όλοι συμφωνήσαν» είχε αποκαλύψει, συμπληρώνοντας πως, τόσο η Winona Ryder, όσο και ο Michael Keaton θα επιστρέψουν.