Καθυστερούν τα γυρίσματα του «Game of Thrones» λόγω γάμου

rose-leslie-kit-harrington Joel Ryan
ΤΡΙΤΗ, 10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

Όλο το καστ της σειράς θα παραβρεθεί στον γάμο του Kit Harington και της Rose Leslie.

Τον περασμένο μήνα έγινε γνωστό πως ο Kit Harington και η Rose Leslie της σειράς «Game of Thrones» αρραβωνιάστηκαν, δίνοντας έτσι το happy end που αξίζουν ο Jon Snow και η Ygritte. Όπως είναι φυσικό, το ζευγάρι έχει καλέσει το καστ της σειράς στον γάμο.

Δυστυχώς, όμως, για τους φανς της σειράς, ο γάμος των δυο ηθοποιών θα έχει ως αποτέλεσμα να πρέπει να διακοπούν για λίγο – μόλις μια μέρα – τα γυρίσματα του τελευταίου κύκλου, τα οποία πραγματοποιούνται αυτόν τον καιρό. Σύμφωνα με αποκάλυψη στην εκπομπή του Jonathan Ross, οι παραγωγοί δεν εξέφρασαν αντιρρήσεις με τη μίνι διακοπή.

«Τηλεφώνησα  στον παραγωγό και του είπα “Παντρεύομαι και είναι δικό σου φταίξιμο”. Νομίζω είναι τόσο στρεσαρισμένος από την τελευταία σεζόν, που έχει φτάσει σε εκείνο το γαλήνιο επίπεδο» αποκάλυψε ο Harington στην εκπομπή.

Ακόμα δεν έχουν διαρρεύσει πληροφορίες για την μεγάλη μέρα των δυο ηθοποιών, αλλά ο Harington ξεκαθάρισε πως δεν θα φορέσουν κοστούμια της σειράς ή κάτι παρόμοιο. «Δεν υπάρχει περίπτωση να πείσω την Rose για κάτι τέτοιο» δήλωσε με μια δόση χιούμορ ο Harington, για να συμπληρώσει πως οι γάμοι στη σειρά δεν έχουν την καλύτερη κατάληξη, με τον θάνατο πάντα να παραμονεύει.