Michael Fassbender και Alicia Vikander παντρεύτηκαν στην Ίμπιζα

michael-fassbender-alicia-vikander Alessandro Bianchi
ΤΡΙΤΗ, 17 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

Οι δύο ηθοποιοί είναι ζευγάρι από το 2014, όταν γνωρίστηκαν στα γυρίσματα ταινίας.

Δυο από τα μεγαλύτερα ονόματα στο Χόλυγουντ, ο Michael Fassbender και η Alicia Vikander παντρεύτηκαν τελικά σε μια τελετή που πραγματοποιήθηκε στην Ίμπιζα της Ισπανίας. Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2014, όταν γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας «Το φως ανάμεσα στους ωκεανούς».

Μια πηγή αποκάλυψε στο περιοδικό People πως ο 40χρονος Fassbender και η 29χρονη Vikander αντάλλαξαν όρκους στο πολυτελές θέρετρο «La Granja», παρουσία συγγενών και φίλων. Το ίδιο το ζευγάρι δεν έχει επιβεβαιώσει την είδηση ακόμα.

Το περασμένο έτος, η Vikander μίλησε για τη σχέση της με τον Fassbender, εξηγώντας: «Νομίζω πως έχουμε κάνει μια ξεκάθαρη δήλωση, ότι κρατάμε ορισμένα πράγματα μεταξύ μας. Ήταν πάρα πολύ εύκολο να ενωθούμε, αλλά είναι κάτι προσωπικό».

Η Vikander πρωταγωνιστεί στο reboot του «Tomb Raider», αναλαμβάνοντας τον ρόλο της Lara Croft από την Angelina Jolie. Μπορείτε να δείτε το τρέιλερ της νέας ταινίας πατώντας εδώ. Ο Fassbender πρωταγωνιστεί ως Χάρι Χόλε στον «Χιονάνθρωπο» και ολοκλήρωσε τα γυρίσματα της ταινίας «X-Men: Dark Phoenix».