O Harvey Weinstein πούλησε τα σπίτια του πριν ξεσπάσει το σκάνδαλο

scandal-hit-harvey-weinstein-sells-his-connecticut-home-and-lists-hamptons-estate-for-sale Nipi
ΠΕΜΠΤΗ, 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

Δεν έχουμε ιδιαίτερη περιέργεια να δούμε τα σπίτια προς πώληση από τον Harvey Weinstein, το πρόσωπο των ημερών στο Χόλιγουντ. Μήπως όμως να μάθουμε κάτι περισσότερο; Της Σάντυς Τσαντάκη.

Το ένα σπίτι είναι στα Χάμπτονς και το άλλο στο Κονέκτικατ. Ο διάσημος παραγωγός είχε ήδη προχωρήσει τη διαδικασία πώλησης για τα δύο σπίτια του, προτού ξεσπάσει η ιστορία με τον τρόπο που εκμεταλλευόταν την εξουσία που είχε χτίσει με τα χρόνια στο Χόλιγουντ.

Το σπίτι στο Κονέκτικατ έχει τέσσερις κρεβατοκάμαρες και τρία μπάνια και έκλεισε στις 2 Οκτωβρίου για 1.65 εκατομμύρια δολάρια, τρεις μόλις ημέρες προτού το σκάνδαλο δημοσιευτεί στους New York Times. 

Trulia / Backgrid / Nipi
Οι φωτογραφίες του σπιτιού που αγοράστηκε από τον ίδιο το 1995, έχουν ήδη διαρρεύσει, με την κουζίνα φτιαγμένη για σεφ, την μάστερ κρεβατοκάμαρα με το καθιστικό και το μπάνιο, το οικογενειακό δωμάτιο, την πρόσβαση στην πισίνα, το γήπεδο γκολφ και τένις.

Όσο για την κατοικία στα Χάμπτονς, πωλείται για 12.4 εκατομμύρια δολάρια, έχει εφτά κρεβατοκάμαρες, εφτά μπάνια, σπίτι που αγόρασε το 2014 για 11.4 εκατομμύρια δολάρια μαζί με τη σύζυγό του, Georgina Chapman, (που τον άφησε πριν από λίγες ημέρες ύστερα από 10 χρόνια συζυγικής ζωής και 225 εκατομμυρίων κοινής περιουσίας). 

Για τους ενδιαφερόμενους, το σπίτι με τη μάστερ κρεβατοκάμαρα με το πριβέ μπαλκόνι, τις τέσσερις επιπλέον κρεβατοκάμαρες, την αίθουσα προβολών και το γυμναστήριο, δεν είναι πλέον προς πώληση. Μάλλον δεν θα ήταν η καλύτερη στιγμή για διαπραγματεύσεις… 

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com