Η Naomi Watts στη σκιά του Son of Sam

naomi-watts
ΔΕΥΤΕΡΑ, 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

Η «βασίλισσα των ριμέικ» θα πρωταγωνιστεί στο ψυχολογικό θρίλερ «The Wolf Hour» που διαδραματίζεται στη Νέα Υόρκη το καλοκαίρι του 1976.

Παρά το γεγονός ότι το Netflix ακύρωσε τη σειρά ψυχολογικού θρίλερ «Gypsy», η Naomi Watts δεν δείχνει να πτοείται και θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία «The Wolf Hour». Σκηνοθέτης και σεναριογράφος είναι ο Alistair Banks Griffin, ο οποίος γύρισε το δράμα «Τwo Gates of Sleep» το 2010 και τα γυρίσματα αναμένονται να ξεκινήσουν μέσα στο φθινόπωρο.

Wikipedia

O David Berkowitz δολοφόνησε έξι ανθρώπους και τραυμάτισε επτά το καλοκαίρι του 1976, και απέκτησε δημοσιότητα από τα μηνύματα που άφηνε όπου χλεύαζε την αστυνομία.

Η ταινία αφηγείται την ιστορία της June Leigh, μιας δημοφιλούς ακτιβίστριας της δεκαετίας του 1960 η οποία βρίσκεται πλέον σε παρακμή και είναι σκιά του εαυτού της. Όταν ένας άγνωστος αρχίζει να εκμεταλλεύεται τις αδυναμίες της, η Leigh θα πρέπει να αντιμετωπίσει τους δαίμονές της σε μια από τις πιο σκοτεινές εποχές στην ιστορία της Νέας Υόρκης, το καλοκαίρι του 1976 όταν έδρασε ο διαβόητος κατά συρροή δολοφόνος David Berkowitz, γνωστός ως «Son of Sam».

Η «Οφηλία» με την Daisy Ridley στον ομώνυμο ρόλο είναι βασισμένη στο μυθιστόρημα της Lisa Klein, με την Watts να ενσαρκώνει την Γερτρούδη, μητέρας του Άμλετ.

Τελευταία ταινία της Watts στον κινηματογράφο ήταν το βιογραφικό δράμα «Γυάλινο κάστρο» του Destin Daniel Cretton με την Brie Larson και τον Woody Harrelson, ενώ πρόσφατα ολοκλήρωσε τα γυρίσματα για την «Οφηλία» από την Claire McCarthy, με τον Clive Owen και την Daisy Ridley.