Η πολυτάραχη ζωή της Judy Garland στη μεγάλη οθόνη

Judy-garland
ΤΡΙΤΗ, 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

Τον ρόλο της μοναδικής τραγουδίστριας και ηθοποιού θα ενσαρκώσει η Renée Zellweger.

Η Judy Garland δικαίως θεωρείται ως ένας από τους θρύλους του θεάματος, η οποία είχε ένα τεράστιο φωνητικό ταλέντο και αντιμετώπισε ένα σκληρό και άκαμπτο σύστημα στο Χόλυγουντ. Η Garland είχε τραγική κατάληξη, πεθαίνοντας στην ηλικία των 47 ετών από υπερβολική δόση βαρβιτουρικών το 1969 στο Λονδίνο.

Ο χαρακτήρας της Garland έχει εμφανιστεί στο παρελθόν ως μικρότερος ρόλος σε βιογραφικές ταινίες και ντοκιμαντέρ, αλλά όπως αποκαλύπτει το Deadline, έχει δοθεί το «πράσινο φως» για μια παραγωγή εστιασμένη εξολοκλήρου στην Αμερικανίδα ηθοποιό και τραγουδίστρια. Η ταινία θα έχει τον τίτλο «Judy» και θα καλύπτει την περίοδο που η Garland έδινε συναυλίες στο Λονδίνο το 1968, έναν χρόνο πριν από τον θάνατό της.

Η Zellweger θα παίξει τον ρόλο της Garland στην ταινία «Judy».

Το άρθρο αποκαλύπτει πως η Renée Zellweger θα ενσαρκώσει την Garland και, σύμφωνα με τους παραγωγούς, η ταινία θα περιλαμβάνει ορισμένα από τα πιο γνωστά τραγούδια της. Άλλωστε, η Zellweger απέδειξε ότι μπορεί να τραγουδήσει, στον ρόλο της στο «Σικάγο» του 2002 που της χάρισε μια υποψηφιότητα για Όσκαρ.

Η ταινία θα έχει τα απαραίτητα flashbacks σε όλες τις σημαντικές φάσεις της καριέρας της, ενώ θα καλύπτει την ρομαντική σχέση που ανέπτυξε με  τον νεότερο της, Mickey Deans, ο οποίος έμελλε να γίνει ο πέμπτος (και τελευταίος) σύζυγός της. Το σενάριο της ταινίας φέρει την υπογραφή του Tom Swift, γνωστού για τη δουλειά του στην τηλεοπτική σειρά «The Crown», αλλά ακόμα δεν έχει βρεθεί ο κατάλληλος σκηνοθέτης.