Καινούργια δουλειά από τους Rolling Stones...

kainourgia-douleia-apo-tous-rolling-stones

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012

Οι γερόλυκοι της ροκ ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν καινούργιο υλικό, στο πλαίσιο της επετείου των 50 χρόνων τους.

Τα καινούργια κομμάτια των Rolling Stones θα λέγονται «One Last Shot» και «Gloom and Doom». Ηχογραφήθηκαν στο Παρίσι τον περασμένο Αύγουστο και θα περιλαμβάνονται σε ένα τριπλό CD-set με τον τίτλο «GRRR!».

Το «GRRR!» θα περιλαμβάνει στιγμές από όλη τη μουσική πορεία των Stones, από το πρώτο τους singe, μια διασκευή στο «Come On» του Chuck Berry, μέχρι καινούργιες ηχογραφήσεις των «Exile On Main Street» και «Some Girls». Όμως τα δύο τραγούδια είναι το πρώτο καινούργιο υλικό από το «A Bigger Bang» του 2005.

Αυτό είναι το 26ο compilation album τους και θα διατίθεται σε πέντε διαφορετικές εκδοχές, το τριπλό CD με 50 tracks, ένα τετραπλό CD-set με 80 tracks, postcards, ένα βιβλίο, ένα 7ιντσο βιβλίο και ένα bonus disc. Η ανθολογία θα διατίθεται επίσης και σε βινύλιο.

Όσο για τις live εμφανίσεις τους, αν και οι ίδιοι δεν το έχουν ανακοινώσει επίσημα, κατά πάσα πιθανότητα θα εμφανιστούν τον Νοέμβριο στο Λονδίνο και στο Brooklyn.

Εκτός από τα μουσικά, το συγκρότημα έχει και άλλα πράγματα να ασχοληθεί φέτος, όπως την κυκλοφορία δύο ταινιών, το «Charlie Is My Darling» και το «Crossfire Hurricane», μια ανασκόπηση της καριέρας τους.