Οι «Τέσσερις γάμοι και μια κηδεία» έρχονται στην τηλεόραση

four-weddings-and-a-funeral-1
ΠΕΜΠΤΗ, 02 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Επικεφαλής της τηλεοπτικής μεταφοράς της κλασσικής ταινίας με τον Hugh Grant και την Andie MacDowel θα είναι η Mindy Kaling.

Μετά το «Love Actually», ήρθε η ώρα για άλλη μια κλασσική ρομαντική κομεντί του Richard Curtis να επιστρέψει στο προσκήνιο, αυτή τη φορά το «Τέσσερις γάμοι και μια κηδεία». Η πολυαγαπημένη ταινία πρόκειται να μεταφερθεί στη μικρή οθόνη για το Hulu.

Working Title

Η ταινία προτάθηκε για τα Όσκαρ καλύτερης ταινίας και πρωτότυπου σεναρίου, ενώ απέσπασε τα BAFTA καλύτερης ταινίας, σκηνοθεσίας, α’ ανδρικού και β’ γυναικείου ρόλου.

Πρωταγωνιστές στην ταινία που γύρισε ο Mike Newell το 1994 ήταν οι Hugh Grant, Andie MacDowell και Kristin Scott Thomas. Την ίδια χρονιά, ο Grant απέσπασε τη Χρυσή Σφαίρα και ένα βραβείο BAFTA για την ερμηνεία του στην ταινία. Αντίστοιχα και η Scott Thomas τιμήθηκε με το βραβείο καλύτερου β' γυναικείου ρόλου.

Επικεφαλής της τηλεοπτικής μεταφοράς θα είναι η συγγραφέας κα κωμικός Mindy Kaling. Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, η σειρά θα έχει τημορφή ανθολογίας, με κάθε σεζόν να εστιάζει σε μια ιστορία, στην οποία θα εμπλέκονται πολλοί κεντρικοί χαρακτήρες σε σημαντικές στιγμές της ζωής τους.

Reuters / Danny Moloshok

Η Mindy Kaling έγινε γνωστή ως ηθοποιός και σεναριογράφος της αμερικάνικης εκδοχής του «The Office».

Ο Curtis θα εκτελέσει χρέη παραγωγού στη νέα σειρά, ενώ η Kaling έχει αναλάβει να γράψει το σενάριο του πρώτου κύκλο σε συνεργασία με τον Matt Warburton.