Έρχεται ο «Άρχοντας των Δαχτυλιδιών» στη μικρή οθόνη;

lord-of-the-rings-gandalf
ΤΡΙΤΗ, 07 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Η φιλόδοξη παραγωγή του Amazon και της Warner Bros θα ανταγωνιστεί ευθέως το «Game Of Thrones» του HBO.

Για πολλά χρόνια ο «Άρχοντας των Δαχτυλιδιών» του JRR Tolkien θεωρούταν ένα από τα πιο «δύσκολα» έργα για να μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη. Τελικά όμως χάρη στον Peter Jackson οι θαυμαστές του επικού έργου απόλαυσαν δυο οσκαρικές τριλογίες στη μεγάλη οθόνη και σύμφωνα με το Variety, σύντομα το Amazon έχει στόχο να κυκλοφορήσει μια τηλεοπτική σειρά.

Εφόσον το Amazon καταφέρει να φέρει εις πέρας τη φιλόδοξη παραγωγή, θα ανταγωνιστεί το «Game Of Thrones» του HBO που παρά τα προβλήματα που έχει αντιμετωπίσει με το διαφαινόμενο τέλος της κεντρικής ιστορίας του, δεν φαίνεται να δείχνει σημάδια «κόπωσης».

Η Warner Bros που είχε αναλάβει την κινηματογραφική μεταφορά του «Άρχοντα», τα έχει βρει σε ορισμένα θέματα με τους κληρονόμους του Tolkien και πλέον ψάχνει για το κατάλληλο outlet. Οι συζητήσεις με το Amazon έχουν ξεκινήσει και αναμένεται να φανεί κατά πόσο θα βρεθεί μια ικανοποιητική συμφωνία για όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές.

Χρησιμοποιώντας τις κινηματογραφικές μεταφορές ως οδηγό, η τηλεοπτική παραγωγή θα μπορέσει να εξερευνήσει την πολύπλοκη ιστορία του φανταστικού κόσμου που έπλασε ο Tolkien. Άλλωστε, παρά το γεγονός ότι οι δυο τριλογίες κάλυψαν ένα σεβαστό τμήμα της κεντρικής ιστορίας, υπάρχει αρκετό υλικό που θα μπορούσε να τροφοδοτήσει τη σειρά με ιστορίες.