Ο Ozzy Osbourne αποχαιρετά τους θαυμαστές του με μια παγκόσμια περιοδεία

ozzy-osbourne Amy Harris
ΤΡΙΤΗ, 07 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017

«Αυτή θα είναι η τελευταία παγκόσμια περιοδεία μου, αλλά δεν μπορώ να πω ότι δεν θα κάνω ορισμένες συναυλίες εδώ κι εκεί» δήλωσε ο «Νονός του Heavy Metal».

Ο θρυλικός τραγουδιστής των Black Sabbath, Ozzy Osbourne, ανακοίνωσε πως τον ερχόμενο Μάιο θα ξεκινήσει η τελευταία του παγκόσμια περιοδεία, η οποία και θα ολοκληρωθεί το 2020. Η περιοδεία (μέχρι στιγμής) περιλαμβάνει στάσεις σε ΗΠΑ, Νότια Αμερική, όλη την Ευρώπη και τη Ρωσία.

Facebook / Oliver Halfin Photography

Οι Black Sabbath έδωσαν την τελευταία συναυλία τους τον περασμένο Φεβρουάριο.

«Ο κόσμος συνέχεια με ρωτά πότε θα αποσυρθώ. Αυτή θα είναι η τελευταία παγκόσμια περιοδεία μου αλλά δεν μπορώ να πω ότι δεν θα κάνω ορισμένες συναυλίες εδώ κι εκεί» ξεκαθάρισε στην ανακοίνωσή του ο 68χρονος Osbourne. Στην τελευταία περιοδεία του θα τον συντροφεύσουν πιστοί συνεργάτες του από την πετυχημένη solo καριέρα του, με τον Zakk Wylde στην κιθάρα, τον Blasko στο μπάσο, τον Tommy Clufetos στα τύμπανα και τον Adam Wakeman στα πλήκτρα.

BlackSabbath.com

Οι Black Sabbath σχηματίστηκαν το 1968.

Τον περασμένο Φεβρουάριο οι Black Sabbath έδωσαν την αποχαιρετιστήρια συναυλία τους, με τον Ozzy να ισχυρίζεται τότε πως δεν είχε πρόθεση να σταματήσει. «Ο κόσμος στην ηλικία μου λέει “είμαι 65 τώρα, έχω πάρει σύνταξη” και τότε πεθαίνουν. Ο πατέρας μου πήρε λίγα χρήματα από τη δουλειά που είχε, είχε τον κήπο του και πέθανε. Εγώ σκέφτομαι ότι είναι λίγο απροσδόκητο μετά από τόσα χρόνια δουλειάς σε ένα εργοστάσιο. Δεν αποσύρομαι. Ο κόσμος θέλει ακόμα να με δει, οπότε από τι να αποσυρθώ;» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά στο Rolling Stone.